Comunicate de Afaceri

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack – unghii perfecte pana la 2 saptamani

Unghiile bine ingrijite determina, fara indoiala, aspectul mainilor a caror frumusete se afla intr-o ingrijire riguroasa si zilnica. Acesta este motivul pentru care toata lumea ar trebui sa aiba manichiura facuta la un moment dat, indiferent daca alegeti oja semipermanenta 3 in 1 Gelack, manichiura acrilica pentru unghii sau o manichiura french mai naturala.

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack – avantaje si dezavantaje

In primul rand, cel mai mare avantaj al manichiurii cu oja semipermanenta 3 in 1 Gelack este durata, in raport cu oja de unghii clasica.

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack poate fi aplicata mai rapid si mai simplu decat unghiile cu gel. Exista chiar kituri de oja semipermanenta 3 in 1 Gelack la domiciliu! Posibilitatile de culoare si decor sunt nesfarsite, iar rezultatul este similar cu cel al unui lac clasic de unghii. Acest tip de manichiura este ideal pentru vacante, printre altele. Dezavantajul acesteia, pe de alta parte, se datoreaza dificultatii de aplicare care este cel mai delicat pas. Un lac semipermanent poate deteriora unghiile daca este aplicat necorespunzator sau este indepartat necorespunzator.

Finisaj natural si foarte fin.

Usor de indepartat, in mai putin de 15 minute printr-un proces de eliminare care nu este agresiv si cu un tratament de ingrijire si nutritie pentru unghiile naturale.

Oja semipermanenta 3 in 1 Gelack are nenumărate avantaje față de lacurile de unghii clasice, pe lângă faptul că are o aderență puternică, are o strălucire permanentă, cu o culoare permanentă fără îngălbenirea sau peelingul unghiei, le menține impecabile până la cresterea unghiei naturale.

Aceasta noua generatie de oja semipermanenta este uscata ultra-rapid, datorita formulei sale exclusive, care este expusa la o lumina led (special conceputa de marca), care confera durabilitate culorii aplicate. In total, timpul de manichiura este redus la doar 30 de secunde, pentru ca nuanta sa ramana intacta si stralucitoare timp de 2 saptamani la maini si pana la 6 saptamani la picioare, gasesti multe produse pentru manichiura,pedichiura si epilare la amalia.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: login promotion srl

Comentarii

Cauta

Categorii populare