Comunicate de Afaceri

Pareri Ochelari de Gaming – Beneficii, Protectie si Recomandari

Modelele de ochelari de gaming cu protectie anti lumina albastra sunt destul de noi in Romania, insa extreme de cunoscute peste hotare, acolo unde majoritatea gamerilor au in dotare o astfel de pereche de ochelari. Acesti ochelari de gaming te ajuta sa iti protejezi ochii atunci cand petreci mult timp in fata monitorului.

Protectia oferita de modelele de ochelari de gaming este una impotriva luminii albastre. Acest tip de lumina este emis de orice device cu un ecran digital si este unul destul de daunator pentru ochi.

De ce trebuie sa iti protejezi ochii ?

Afectiunile de durere de cap, oboseala oculara, de iritare a ochilor sau de slaba focalizare sunt principalele senzatii resimtite de persoanele care petrec mult timp in fata calculatorului. Neutralizarea luminii albastre din spectru face ca aceste afectiuni sa dispara complet, iar experienta de gaming sa fie una mult mai linistitoare.

Pe langa protectia impotriva luminii albastre pe care o ofera ochelarii de gaming, lentilele, de o culoare de galben, ofera un contrast sporit, ba chiar si un mic focus in cazul unor modele de ochelari de gaming ale unui cunoscut brand din industrie.

Cele mai multe modele de ochelari de gaming sunt create cu mare atentie la confortul oferit. Asadar, ochelarii de gaming sunt compatibili cu purtarea castilor audio pe urechi si nu creaza niciun fel de disconfort. Acest aspect este datorat ramei ochelarilor de gaming, care este foarte subtire, usoara si flexibila.

Cele mai bune modele de ochelari de gaming din piata din Romania

In Romania, dar si la nivel international, brandul Gunnar este cel mai apreciat de gameri. Acestia aduc cele mai noi inovatii in materie de ochelari de gaming si protectie impotriva luminii albastre. Numeroasele parteneriate cu Razer, Assassin’s Creed sau Tom Clancy, confirma faptul ca modelele de ochelari de gaming Gunnar sunt unele premium, ce ofera o protectie, dar si o experienta superioara.

Produsele pot fi gasite in mediul online, in magazinul oficial al brandului Gunnar, iar preturile sunt mai mult decat accesibile.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare