Comunicate de Afaceri

Patio Studio: un salon pentru doamnele adevarate

Pe langa haine, pantofi si manichiura, doamnele si domnisoarele se preocupa foarte mult si de ingrijirea parului, dorindu-si sa aiba permanent o cofura impecabila.

Pentru a te bucura de o coafura ca a starurilor de Hollywood, asta presupune, in primul rand, foarte multa implicare din partea ta. Nu este indeajuns numai sa speli parul regulat, aplicand eventual si un balsam. Ingrijirea parului inseamna mult mai mult! Pentru ca parul tau sa se bucure de o rezistenta si stralucire uimitoare este necesar sa apelezi la tratamentele de par oferite de saloanele de coafor.

<h2>Cel mai bun coafor din Baneasa</h2>

Recomandarea noastra in ceea ce priveste serviciile de calitate, este coaforul din Baneasa, Patio Studio.
Patio Studio este un cofor din Baneasa, care desi nu s-a deschis de foarte mult timp, a reusit sa se evidentieze prin calitatea serviciilor, profesionalismul stuff-ului si preturile intr-adevar avantajoase. Spre deosebire de restul saloanelor de gen din Baneasa, care profita de avantajul locatiei exclusivite pentru a percepe tarife exorbitante, la Patio Studio mai importanta e multumirea clientului!

Calitatea serviciilor oferite de salonul de coafor din Baneasa se datoareaza, in primul rand, echipei formate numai din specialisti, care se dedica intru-totul clientilor lor. Apoi, o mare contributie o are si aparatura profesionala de care dispune salonul de coafor din Baneasa.

In ceea ce priveste serviciul propriu-zis, intotdeauna vei fi asistata de unul dintre specialistii salonului de coafor din Baneasa- fie ca doresti numai sa-ti tai varfurile, fie ca doresti o schimbare de look radicala. Echipa salonului de coafor din Baneasa iti ofera asistenta de care ai nevoie, oferindu-ti sfaturi si servicii personalizate in functie de fizionomia, dorintele si nevoile tale.

<h2>Preturile potrivite pentru orice buzunar</h2>

La Patio Studio- salonul de coafor din Baneasa- beneficiezi de cele mai bune servicii, la preturile cele mai avantajoase de pe piata.

Pentru o fidelizare puternica a clientilor sai, salonul de coafor Patio Studio ofera acestora pachete de coafor speciale, la preturi cu adevarat competitive.

Mai multe detalii privind serviciile si preturile acestora, gasesti pe http://patiostudio.ro/coafor/. Te asteptam in Baneasa Shopping City pentru o sesiune de rasfat bine meritata.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare