Comunicate de Afaceri

Pentru anotimpurile racoroase alege seturile de lenjerii finet

 

Noile modele de lenjerii Finet au ajuns la Patone!

Seturile de lenjerii Finet sunt perfecte pentru anotimpurile reci, cum sunt toamna si iarna, pentru ca ofera caldura constanta si odihna pe tot parcursul somnului. Acestea sunt confectionate dintr-un material foarte gros, specific acestor tipuri de lenjerii utilizate cu precadere iarna sau toamna. Compozitia este gandita in asa fel incat pielea sa poata respira chiar daca bumbacul este unul mai gros.

Bumbacul din componenta unui set de lenjerii Finet asigura un somn linistit, fara sa existe riscul de a transpira in timpul noptii. In plus, o lenjerie Finet este potrivita pentru anotimpul iernii, cand temperaturile din termometre scad cu mult si ajung chiar la temperaturi cu minus. Vei remarca ca odata cumparate, aceste asternuturi vor oferi un aspect placut camerei tale
lenjerii finet
La Patone, gasesti modele noi din gama de lenjerii Finet care sa te bucure in fiecare dimineata si in fiecare seara. Tendintele anului 2021 s-au schimbat, iar designerii au trebuie sa se adapteze si sa tina cont, de asemenea, si de preferintele clientilor. Dar cu siguranta te vor atrage instant modelele pentru ca sunt irezistibile.

Iata prin ce se diferentiaza aceste asternuturi

          O lenjerie Finet, cu toate ca este confectionata dintr-un fir mai gros de bumbac, poate sa fie utilizata fara probleme si in restul anotimpurilor mai calduroase. Acest lucru este posibil datorita capacitatii bumbacului de a se comporta bine la orice temperatura. Astfel, avand capacitatea de a oferi o temperatura constanta atat vara, cat si iarna, pielea ta va respira indiferent de anotimp.

Finetul este un bumbac aparte care are o notorietatea de mai bine de 400 de ani. Avem astfel certitudinea ca avand o astfel de istorie, cumparand o lenjerie finet ne vom bucura de calitatea, bun gust si eleganta mult dorita.

Daca si tu esti adepta materialelor de calitate si a imprimeurilor colorate, vino si alege-ti modelul preferat din multitudinea de produse pe care le ai la dispozitie pe site-ul celor de la Patone. Ai garantia calitatii superioare si un raport calitate-pret corect. Textura acestor lenjerii Finet pentru dormitor de calitate superioara este destul de permeabila si nu permite supraincalzirea corpului.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare