Comunicate de Afaceri

Phyt’s Romania te ajuta sa ai un stil de ingrijire al pielii sanatos si natural 100%

Dar de unde aceasta nevoie de cosmetice bio? In primul rand pentru ca traim intr-o epoca a produselor modificate genetic, intr-o epoca in care aproape orice produs poate fi obtinut in laboratoare. Iar din aceste motive au aparut produsele bio, care de fapt sunt produse naturale ce nu contin substante chimice.
Cosmetice Bio de pe PhytsRomania nu au in componenta lor niciun fel de adaos artificial, nu contin uleiuri minerale sintetice si coloranti artificiali, si nici parabenii atat de frecvent utilizati in produsele cosmetice.
Cosmeticele bio aduc cu sine o noua tactica pe care o puteti aborda pentru mentinerea tenului si corpului dumneavoastra intr-o conditie optima, demna de invidiat. Fie ca doriti sa folositi un produs cosmetic bio profesional pentru ingrijirea tenului sau pentru ingrijirea corpului ( aici https://www.phytsromania.ro intrand si categoria produselor cosmetice pentru intretinerea parului) in magazinul online de cosmetice Phyt’s Romania veti gasi orice tratament ideal pentru nevoile dumneavoastra. In plus, conform ultimelor studii, cosmeticele bio sunt mult mai eficiente decat produsele conventionale, datorita ingredientelor regasite in componenta lor. In plus, toate produsele cosmetice marca Phyt’s sunt certificate de una dintre cele mai renumite agentii Qualite-France SAS. Gama de cosmetice bio se adreseaza atat doamnelor, domnilor cat si copiilor!
Asa cum am mentionat si cateva randuri mai sus, nevoia cosmeticelor bio a aparut odata cu asaltul produselor modificate genetic. Marea majoritate a produselor cosmetice de pe piata (cele care nu sunt bio) sunt obtinute pe baza produselor modificate genetic si contin tot felul de substante chimice ce se pot dovedi extrem de nocive pentru santate. De aceea, chiar daca sunt ceva mai ieftine decat cele bio, este recomandat sa nu folositi produsele cosmetice ce contin parabeni.
Despre Phyt's Romania
Phyts este una dintre cele mai renumite marci de cosmetice naturale din intreaga lume. Cu o istorie de peste 30 de ani, produsele Phyts sunt recunoscute in intreaga lume pentru proprietatile lor.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Public Comunication

Comentarii

Cauta

Categorii populare