Comunicate de Afaceri

Probleme in alegerea unui sacou barbati? Don MEN vine cu o oferta irezistibila

De la sfarsitul secolului XIX-lea si pana in prezent, conceptul de sacou barbati este o piesa vestimentara care practic nu s-a demodat niciodata.

<h2>Avantajele unui sacou barbati</h2>
Un sacou barbati foarte elegant de pe don-men.com este comod si practic. In general, acestea au croieli simple, cu maneci lungi care cad de la umeri la sold. Sacoul isi trage numele din italienescul “sac”. Se poarta peste o camasa sau o bluza, ba chiar iarna orice sacou barbati de aici se poate purta sub un palton.
Varianta clasica a unui sacou barbati este exact ca cel de pe site-ul lui Don MEN: http://www.don-men.com/sacouri-barbati.html, sunt din materiale de buna calitate, au umerii bine marcati, au buzunare pe ambele parti si unul in partea stanga pentru a putea pune o batista pentru a fi si mai elegant. Reverele pot sa fie foarte inguste sau foarte late, rotunjite sau taiate in unghiuri ascutite. Evident ca in magazinul online Don MEN gasiti sacou barbati casual dar si sacou barbati sport, care arata foarte bine in combinatie cu jeans si camasi albe.
Atunci cand vine vorba de un sacou barbati sport, ne dam seama ca sunt rare exemplele in care acestea urmeaza linia corpului. Cu alte cuvinte, putini barbati reusesc sa nimearasca un sacou potrivit sau de o marime adecvata, in ciuda unei reguli de bun simt care ar trebui sa stea la baza alegerilor vestimentare.
In 2014 se poarta foarte mult modelul de sacou barbati cambrat care vine excelent pe orice barbat. In privinta sacoului, nu ai voie sa faci compromisuri sau sa ignori oglinda atunci cand ea semnaleaza ca e ceva in neregula.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: flp

Comentarii

Cauta

Categorii populare