Comunicate de Afaceri

Produsele pentru curatenia de orice tip, pe Dacris94.ro

In plus, Dacris94.ro este locul unde se gasesc si dezinfectanti si cosmetice hoteliere. In general, pentru a putea achizitiona toate aceste produse sunt necesare foarte multe drumuri catre foarte multe magazine diferite de la comercianti diferiti. Inclusiv in mediul online, magazinele generaliste nu pot acoperi decat o mica parte din categoriile de produse din portofoliul Dacris94.ro.

Produse calitative pentru curatenie, de uz casnic si de uz profesional


Produsele folosite pentru curatenia locuintei personale, dar si a spatiilor tranzitate de persoane care platesc inclusiv serviciile de curatenie in diferite imobile, trebuie sa fie de cea mai buna calitate si, bineinteles, la un pret redus, pentru ca volumele pentru uzul profesional sunt insemnate, si costurile ridicate la produsele de curatenie nu este deloc in beneficiul clientilor care comanda de pe http://dacris94.ro/. Calitatea produselor este una foarte buna pentru produsele de curatenie cu specific:

· Pentru camera, unde exista detergenti profesionali si odorizante de camera

· Pentru orice grup sanitar, de oriunde, pentru care exista produse profesioniste anticalcar, pentru suprafete vitrate si altele

· Pentru bucataria unei locuinte obisnuite, unde exista produse anticalcar, antimucegai, pentru vase, dar si antimiros

· Pentru receptia si zona de trafic din hoteluri, si saloanele restaurantelor, unde exista produse profesionale puternice dar neinvazive

· Pentru camera de hotel, pentru care exista produse care asigura o curatenie impecabila


Cosmeticele hoteliere, bune de adaugat la comanda de produse de curatenie pe Dacris.ro


Pentru hoteluri, laolalta cu produsele de curatenie profesionala specifica, se pot comanda si cosmetice hoteliere, pe care cei cazati sa le foloseasca pentu igiena si ingrijirea personala. Asadar, producatorul si distribuitorul de produse de curatenie ieftine, dar bune, Dacris Com '94, se gandeste cu adevarat la clientii sai din domeniul hotelier, oferind produsele necesre pentru buna desfasurare a activitatii.

Produsele acestea de curatenie sunt ieftine fara sa fie de calitate indoielnica. Dacris94.ro dispune de produse caracterizate printr-un foarte bun raport calitate-pret, asigurandu-si sustenabilitatea prin volumele insemnate vandute, si nu prin volume mari ale adaosului comercial, practicat de simplii distribuitori. Dacris Com '94 este si producator si distribuitor, astfel incat furnizorii sunt ei insisi, deci pot avea un control mult mai precis asupra aspectelor comerciale. Avantajul clientilor este ca produsele isi pastreaza nivelul ridicat de calitate si totodata preturile sunt foarte accesibile.

Curatarea speciala a centralelor termice se face cu anumite substante produse de putini agenti economici. Echipa din spatele Dacris94.ro asigura solutii inclusiv pentru aceasta activitate, deci iata un argument suplimentar ce sustine faptul ca pe Dacris94.ro se gasesc produse de curatenie ieftine si calitative pentru orice tip de curatenie.

Dacris Com '94, compania care detine magazinul online Dacris94.ro, poate fi contactata telefonic la numarul 0751.13.10.70 sau prin e-mail la adresa office@dacris94.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare