Comunicate de Afaceri

Reclama prin Google Adwords

Publicitatea online vă permite să afișați anunțurile pentru persoanele care sunt susceptibile de a fi interesațe de produsele și serviciile dvs., în acelasi timp se ocupa cu filtrarea oamenilor care nu sunt interesati. Chiar si tu poți urmări dacă aceste persoane au făcut click pe anunțurile dumneavoastra. Reclama adwords, de asemenea, vă oferă posibilitatea de a ajunge la clienții potențiali, deoarece acestia folosesc mai multe dispozitive - desktop-uri, laptop-uri, tablete și smartphone-uri.

Ce este reclama adwords ?

Reclama adwords este o publicitate PPC sau plătiți pe clic de publicitate, care a fost creat de Google la începutul anului 2000. De atunci, mii de oameni și întreprinderi au creat campanii publicitare extrem de eficiente, care să le permită să genereze venituri și vânzarea unui număr de produse și servicii prin intermediul web și de motoarele de căutare.

Cu toate că reclama AdWords nu este la fel de nouă cum ne-am putea imagina, mulți oameni sunt încă conștienți de avantajele pe care acest sistem le poate aduce afacerii lor.

Impărtășim cu voi, oferind cateva avantaje pe care reclama adwords realizata de Digiteria o aduce clientilor sai:
Măsurare și analiză spre deosebire de alte sisteme de publicitate, cu ajutorul reclamei adwords puteți măsura și să știti exact cat de bine genereaza investițiile și de rentabilitatea investiției. Știi sigur că aceste cuvintele cheie sunt anunțurile și inițiativele pe care le aveți. Permițând optimizarea în mod constant a campaniilor și obținerea mai multor rezultate (conversii) dea lungul timpului.

Plătiți pe clic, după cum probabil știți, cu reclama AdWords plătiți numai atunci când cineva face clic pe anunț. Spre deosebire de alte tipuri de anunțuri, cum ar fi bannere CPM sau un venit, de obicei, persoanele care fac clic sunt interesațe de ceea ce aveți de oferit. Luati-va la revedere de la zilele în care ați plătit o mulțime de bani pe publicitate pentru clienții potențiali ce nu au putut vedea!

Mai multe detalii despre servicii de promovare prin Google Adwords gasesti aici: http://digiteria.ro/servicii/campanii-ppc/campanii-google-adwords/
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Comentarii

Cauta

Categorii populare