Comunicate de Afaceri

Site-ul dvs. de la Google Banned la Google Unbanned

Chiar dacă nu cauți probleme și nu încalci nicio regulă Google SEO cunoscută, s-ar putea să trebuiască totuși să experimentezi coșmarul SEO suprem - fiind exclus din indexul Google. Deși Google este un fel de monopolist printre motoarele de căutare, nu este o companie de bătăuși care exclude victimele nevinovate din pură plăcere. Google respectă cu rigurozitate cele mai bune practici SEO și exclude site-urile care se comportă incorect.

Dacă dețineți și conduceți un blog sau un site web, atunci a fi listat de Google este un pas foarte important, astfel încât să fie citit de cât mai mulți oameni; dar ce se întâmplă dacă site-ul tău este interzis de Google? Dacă ți s-a întâmplat asta, atunci știi că îți doare site-ul pentru că nu vei apărea în motorul de căutare Google și asta înseamnă mai puțin trafic pe site-ul tău. Anularea interdicției de la Google este un proces lung și lung. Și uneori Google nici măcar nu vă va spune motivul pentru care v-a interzis site-ul web, ceea ce nu face lucrurile mai ușoare.

Unele dintre modalitățile prin care un site poate fi interzis de Google includ spam, introducerea de prea multe cuvinte cheie care blochează site-ul dvs., redirecționarea adreselor URL deținute între ele, inserarea necorespunzătoare a unui fișier robot.txt, duplicarea propriilor pagini și trimiterea utilizatorii către ei din nou și din nou și legături către site-uri proaste, cum ar fi cele cu conținut pentru adulți, jocuri de noroc sau alte zone neautorizate. Există mai multe alte motive, așa că este o idee bună să încercați să îi faceți să vă anunțe motivul pentru care a fost interzis de la Google. Acest lucru va face mult mai ușor de rezolvat problema.

Iată pașii necesari pe care trebuie să-i urmați pentru a obține reevaluarea Google pentru a fi anulat. Asigurați-vă că urmați exact și corect procesul Google de solicitare de reconsiderare dacă doriți să anulați interdicția site-ului dvs. și să vă refaceți site-ul în afaceri, oferind orice produse sau servicii pe care le are:

1 Trimiteți o solicitare de reevaluare Google pentru a fi eliminat

Pentru a obține reincluderea de către Google a site-ului dvs. web necesită introducerea unei cereri de reevaluare Google. În primul rând, modul în care știi că site-ul tău este interzis de Google este că dintr-o dată nu are un rang de pagină pe el. Apoi, pentru a stabili cu siguranță că acesta este cazul, introduceți site-ul dvs. la www.site-ul dvs. în Google, folosind orice nume ar fi site-ul dvs. în loc de cuvintele site-ul dvs.. Dacă nu vedeți niciuna dintre paginile dvs. acolo, atunci este probabil că ați fost interzis de Google.

Un alt mod de a spune dacă sunteți cu adevărat interzis de Google este să vedeți dacă paginile dvs. apar în indexarea paginilor pe Google. Sau, dacă este un blog de știri, atunci poți accesa www.googlenews.com și dacă nu vezi articolele tale acolo, vei ști, de asemenea, că probabil ai fost interzis de la Google și acum trebuie să trimiți o cerere de reevaluare Google.

2 Fiți politicos cu Google

Apoi, nu uitați că trimiteți cererea dvs. de reevaluare Google unei persoane reale care lucrează pentru Google și cineva va citi solicitarea dvs. de reevaluare la biroul Google pentru a fi anulată. Prin urmare, vrei să fii politicos și să intri în cât mai multe detalii posibil, pentru că este mai bine să dai prea multe informații decât insuficiente în această situație. A fi drăguț contează în această situație și dacă te comporți ca un ticălos, atunci este probabil că nimeni nu va dori să te ajute.

3 Furnizați informații despre domeniu

Enumerați lucruri, cum ar fi dacă ar fi un nume de domeniu nou-nouț, spuneți-le câteva informații despre site-ul dvs. și, de asemenea, spuneți-le regulile pe care credeți că le-ați încălcat. În cazul în care a existat spam, faceți clic pe contul dvs., accesați dovezile și scrieți-le despre asta. Acest lucru le arată că sunteți serios în rezolvarea problemei atunci când trimiteți sugestia de reevaluare Google. Pune jos tot ce crezi că ar trebui să știe cineva pentru a ști cine ești și pentru a-și aminti de ce ai fost interzis în primul rând. Asigurați-vă că vă cercetați, astfel încât să înțelegeți ce se întâmplă și să le puteți explica pe deplin reprezentanților Google în timp ce trimiteți cererea de reevaluare către Google.

4 Explicați soluția la problema trecută

În timp ce trimiteți cererea de reevaluare către Google, spuneți reprezentantului ce ați făcut deja pentru a remedia problema care a cauzat interdicția dvs. Scrieți-l în detaliu și dați-le adresa URL reală a paginii dvs. pentru a dovedi acest lucru. Cel mai bine este să oferiți cât mai multe informații și date posibil, astfel încât ei să înțeleagă ce ați făcut pentru a rezolva problema. De exemplu, dacă ați avut site-ul dvs. legat de link-uri proaste, atunci trebuie să vă asigurați că le eliminați pe toate și le deconectați. Asigurați-vă că ați eliminat tot spamul sau orice altceva pe care Google nu aprobă sau nu-i place. Apoi, dovediți Google că ați făcut acest lucru, arătându-le dovezile. Sau, dacă ați avut clicuri nevalide, care este unul dintre motivele comune pentru a exclude Google, arătați de ce clicurile au fost valide. Este nevoie de toate aceste informații în detaliu pentru a-i face să înțeleagă situația și pentru a vă ajuta să o rezolvați. De asemenea, asigurați-vă că modificările aduse acum site-ului dvs. îndeplinesc cerințele pentru reincluderea Google. Nu faceți nici măcar un singur lucru pe site-ul dvs., ceea ce îi poate enerva.

5 Verificați site-ul web

Apoi, conectați-vă la contul dvs. de webmaster Google și adăugați și verificați site-ul. Apoi accesați http://www.google.com/webmasters/tools/reconsideration . Aceasta este zona pe care o folosiți pentru a trimite cererea de reevaluare către Google pentru a fi deblocată. De asemenea, puteți trimite informațiile într-un e-mail la help@google.com. Aici reprezentanții Google oferă asistență clienților. De asemenea, poate fi necesar să vă înscrieți la instrumentele Google pentru webmasteri odată ce v-ați conectat la contul dvs., dacă nu îl aveți deja

6 Oferiți dovezi

Nu este niciodată o idee bună să fii idiot și să încerci să dai vina pe Google sau să încerci să spui că nu ai idee ce ai greșit. Ai nevoie de dovezi reale pentru reincluderea Google, nu doar de vina sau de a te comporta prost. Arată-le dovada modificărilor pe care le-ai făcut pentru reconsiderarea Google. Și, în cele din urmă, fiți întotdeauna atenți și mulțumiți-le pentru timpul și efortul pe care îl depun pentru a analiza solicitarea dvs. de reevaluare către Google și pentru a vă ajuta să rezolvați problemele și să vă anulați interdicția de la Google, astfel încât site-ul dvs. să poată fi republicat și să puteți continuați să obțineți traficul de care aveți nevoie pentru a vă conduce afacerea, blogul sau site-ul de știri.

7 Fii răbdător

Poate dura câteva săptămâni pentru ca un reprezentant Google să revină cu dvs. și să răspundă la sugestia dvs. de reincludere Google. Au o mulțime de alte lucruri de rezolvat și trebuie să înțelegi că nu ești singurul care poate avea probleme. În timp ce așteptați, continuați să căutați site-ul dvs. și încercați să vă asigurați că toate presupusele încălcări sunt remediate și gata.

8 Trimiteți un e-mail de urmărire pentru reconsiderarea Google

Asigurați-vă că trimiteți e-mailuri ulterioare către Google pentru a întreba cum merge solicitarea și dacă știu când se va rezolva situația. Probabil nu ar trebui să trimiteți unul în fiecare zi, deoarece acesta ar putea fi considerat ca fiind un dăunător, dar asigurați-vă că trimiteți unul periodic până când veți obține un răspuns pe care îl înțelegeți și pe care îl puteți rezolva pentru a rezolva problema interzisă de Google.

Una peste alta, poate fi un proces consumator de timp și complicat pentru ca site-ul dvs. să vă schimbe site-ul de la Google interdit la Google nebanned, dar cu pregătirea și informațiile adecvate, ar trebui să fiți pe cale de a fi în favoarea lor. din nou. Cu toate acestea, merită eforturile dvs., așa că urmați acești pași, iar Google ar trebui să vă revină și să vă remedieze situația și site-ul.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare