Comunicate de Afaceri

Spoturi LED – de ce sa alegi aceste corpuri de iluminat

Un sistem de iluminat cu spoturi led ofera intotdeauna un design placut acolo unde este instalat, dandu-i practic energie si personalitate acelui spatiu. Daca ne dorim ca spatiul pe care alegem sa-l iluminam sa fie eco atunci, trebuie sa alegem pe acestea in detrimentul celor cu halogen.
spoturi led
Desi costul unui sistem de iluminat cu LED este un pic mai ridicat, acest cost se va amortiza foarte repede deoarece, spoturile led consuma mai putina energie electrica fata de cele pe halogen, lucru care se va putea observa foarte clar in factura de energie electrica.

Prin ce se diferentiaza aceste spoturi LED de alte sisteme de iluminat?

Niste spoturi LED se detaseaza fata de becurile cu incadescenta din punct de vedere al eficientei luminii cu consum redus, datorita faptului ca aceastea nu au deloc filament. Dupa cum poate ati observat, in ultimii ani atentia fata de mediul inconjurator a crescut foarte mult si probabil ca de aceea si tehnologia cu LED a inceput sa fie cautata de cat mai multa lume;

Daca nu stii ce fel iti trebuie pentru aplica ta din casa sau de la birou sau dintr-un showroom, trebuie sa stii ca toate modelele de spoturi cu led de la Electric-Concept se potrivesc oriunde si dau si un efect placut din punct de vedere al design-ului;

La fel, posibilitatea de orientare al fluxului luminous reprezinta un mare bonus pentru niste astfel de sisteme de iluminat. Datorita dimensiunilor reduse al corpului, singurele solutii de becuri au fost pana nu demult cel incandescente in variante de 35W si 50W. Datorita dezvoltarii tehnologiei pe baza de LED pe SMD5050 acum avem un bec cu LED pentru spoturi la acelasi flux luminos dar cu un consum de 10 ori mai mic;Folosind niste spoturi LEDin apartament veti putea utiliza mult mai multe variante de alb: alb cald, alb rece sau pur si simplu alb natural. Si toate acestea doar la 4W.

Unde sa utilizezi aceste corpuri de iluminat?

In ultima perioada, se pot monta inclusiv subacvativ sau subterestru. Acest lucru este unul foarte interesant pe care il puteti observa foarte des in piscine sau in zona mall-urilor sau a centrelor comerciale, fiind montate sub pavele pentru un design special.

Daca vreti sa montati si dumneavoastra spoturi led in pardoseala, recomandarea designerilor spune ca acestea sa nu fie montate in toata locuinta, ci numai intr-o anumita zona, zona care va fi ca un accent pentru incaperea respectiva. In plus, alta recomandare spune ca este de preferat ca parchetul unde le veti monta sa fie de culoare maro deschis sau o culoare deschisa. Cele mai multe persoane se folosesc de spoturi led in bucatarie pentru ca aici este intotdeauna nevoie de un plus de lumina.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare