Comunicate de Afaceri

Teleprecision-MTS lanseaza oficial noul sau website de fibra optica

Bucuresti, 30 august 2010 - Teleprecision-MTS anunta lansarea oficiala a noului sau website, www.accesoriifibraoptica.ro. Prin intermediul acestuia, Teleprecision-MTS isi reconfirma orientarea constanta catre clienti si preocuparea pentru diversificarea de produse dedicate in special domeniului de fibra optica.

Noul website ofera o clasificare a produselor usor de identificat si de vizualizat

Noul website ofera o experienta de utilizare armonioasa, acces mai usor la informatie si continut mai bogat care ajuta la compararea acestora cu alte modele, pentru a permite luarea unei decizii corecte.

Acest nou website reprezinta un instrument care ajuta utilizatorii sa isi aleaga produsele de care au nevoie ca sa obtina rezultate maxime cu acestea. Produsele au fost selectate pe domenii de utilizare in functie de operatiile care se fac in mod uzual in domenii precum fibra optica, CATV, voce si date, retele electrice si sisteme de securitate, CCTV.

Despre Teleprecision-MTS

Activam in present ca distribuitor exclusiv pentru Romania a companiei Fujikura Europe - Divizia de aparate de sudura fibra optica, AFL - Telecommunication divizia de aparate de test si Mills - accesorii fibra optica. Mai comercializam de asemenea produse ale firmelor: Miller, Fusion, Cenkablo, AFL - Telecommunications divizia de cabluri fibra optica, Aaronia, MI Technologies, Psiber Data GmbH.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: SC Teleprecision-MTS SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare