Comunicate de Afaceri

Tine pasul cu tehnologia actuala si alege becuri LED

Cum se prezinta tehnologia becurilor led?

Aceste becuri led s-au dezvoltat enorm in urma cu cativa ani, datoria faptului ca Uniunea Europeana a decis interzicerea productiei si comercializarii becurilor cu incandescenta cu puterea de 100W.

Apoi, a urmat acelasi trend, interzicand productia si comercializarea becurilor incandescente cu puterea de 80W si asa mai departe, pana cand au fost interzise in totalitate toate becurile incandescente obisnuite.
becuri led
Astfel ca aceste becuri iau amploare si din ce in ce mai multi clienti aleg tehnologia Light Emitting Diode.

Alege becuri LED ce iti ofera eficienta si durabilitate

De cate ori vorbim despre noile becuri LED trebuie sa ne gandim principalele caracteristici, adica la eficienta si la durabilitate. Becurile LED au fost percepute ca un pas mare pe scara evolutiei iluminatului public si privat. Tehnologia LED are diode emitatoare de lumina. (de aici vine si denumirea de becuri LED).

Astfel, in locul gazelor rare si al filamentelor care se utilizeaza in conceperea becurilor clasice, a aparut un sistem nou, sistem care a inceput sa devina extrem de popular, deoarece in lumea moderna, consumul masiv de energie a devenit o mare problema cu care noi toti ne confruntam in mod constant, iar becurile LED rezolva o mica parte din aceasta problema.

Cateva dintre cele mai cunoscute beneficii ale acestor becuri

  1. Nu dauneaza mediului inconjurator pentru ca se pot folosi si pe baza unor baterii electrice solare;
  2. Sunt foarte rezistente cand vine vorba de fluctuatiile de curent;
  3. Trece cu brio testul raportului pret-calitate datorita faptului ca sunt foarte eficiente in ceea ce priveste energia electrica;
  4. Au o putere mult mai mare de iluminat, folosesc o lumina alba si consuma foarte putin;

Noul magazin online de iluminat Electric Concept iti ofera cele mai ieftine becuri led de pe piata. Aici vei gasi o gama foarte variata de produse la cele mai mici preturi. Profita si tu de toate avatajele pe care noua tehnologie de iluminat cu led ti le poate oferi la niste super preturi! Specialistii Electric Concept te vor ajuta sa obtii un iluminat de calitate, ecologic si durabil!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare