Comunicate de Afaceri

Tommy Hilfiger semnează un parteneriat în domeniul frumuseții cu Give Back Beauty.

Tommy Hilfiger a lansat un nou acord cu grupul global de frumusețe Give Back Beauty, care va deține licența exclusivă la nivel mondial pentru afacerea de frumusețe și wellness Tommy Hilfiger.

Potrivit unui comunicat, Give Back Beauty va comercializa parfumurile Tommy Hilfiger existente, inclusiv Impact și marca Tommy Now, și va lansa noi linii de produse în domeniul parfumurilor, îngrijirii pielii, îngrijirii părului și corpului, cosmeticelor și parfumurilor de casă începând cu 2023.

"Cooperarea cu Give Back Beauty reprezintă un nou capitol interesant pentru afacerea noastră Tommy Hilfiger de frumusețe și wellness", a declarat Martijn Hagman, CEO al Tommy Hilfiger Global și PVH Europe, într-un comunicat. Suntem convinși că Give Back Beauty poate conduce la un succes la nivel mondial pentru această categorie, inclusiv la dezvoltarea unor linii de produse suplimentare, prin valorificarea dedicării noastre comune pentru creativitate, sustenabilitate și inovație.

Poziția dominantă a Give Back Beauty pe piața direct la consumator, precum și implicarea sa în rândul generației Z și a clienților mai tineri, vor juca un rol crucial în extinderea în continuare a razei de acțiune și a efectului mărcii noastre.

Potrivit lui Tommy Hilfiger, decizia de a colabora cu Give Back Beauty a fost luată datorită "entuziasmului și dedicării comune față de inovație și sustenabilitate". Give Back Beauty are un istoric de sustenabilitate prin utilizarea de produse reciclate și reciclabile și prin reducerea utilizării de materiale plastice, pe lângă un model de afaceri care dă înapoi comunității.

"Suntem încântați de această relație", a declarat Corrado Brondi, fondator și director executiv al companiei Give Back Beauty. Tommy Hilfiger are un potențial enorm în sectorul frumuseții, fiind un brand de modă prin excelență, cu un ADN american clasic și un scop semnificativ și relevant. Îi vom consolida cu îndrăzneală vizibilitatea, oferindu-le în același timp consumatorilor o experiență de brand modernizată. "

The Give Back Beauty Group creează, produce și vinde produse de frumusețe inspirate de modă și de celebrități în categoriile de parfumuri personale și de casă, produse de îngrijire a pielii, cosmetice, îngrijire a părului și a corpului. Acesta colaborează cu designeri precum Elie Saab, Chopard, Philipp Plein, Iceberg și Florence by Mills.

In Romania parfumuri Tommy Hilfiger gasesti pe Notino iar, pentru a te asigura ca le cumperi la cele mai bune preturi, verifica pe Crazy-Deals.ro daca este activ un cod reducere Notino

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Adrian

Comentarii

Cauta

Categorii populare