Comunicate de Afaceri

trafic.ro si WEBECOM: Un an de monitorizare gratuita pentru magazinele online WEBESHOP

trafic.ro si WEBECOM ofera clientilor WEBECOM posibilitatea sa-si monitorizeze gratuit magazinul online timp de 1 an.

Ca in orice alt business, succesul pe Internet presupune cunoasterea publicului tinta, a nevoilor si intereselor acestora.

Pentru ca un magazin online sa fie profitabil, administratorii acestuia trebuie sa stie cine le sunt vizitatorii, cine le sunt potentialii cumparatori, ce produse cauta, pe ce pagina navigheaza, cu ce tip de browser folosesc si orice alte informatii care pot mari rata de conversie.

Sistemul de monitorizare si analiza in timp real de la trafic.ro furnizeaza aceste informatii esentiale pentru un business online intr-o maniera simpla si intuitiva, usor de folosit.Realizare magazin virtual

Cei care doresc sa beneficieze de monitorizare gratuita trebuie sa urmeze 3 pasi simpli:

* Isi inscriu site-ul in trafic.ro printr-un formular rapid la adresa http://www.trafic.ro/inscriere/
* Introduc codul primit in magazinul WEBESHOP (admin>configurare magazin> machetare magazin)
* Solicita oferta trafic.ro & WEBECOM la adresa http://www.webecom.ro/asistenta/

trafic.ro este primul serviciu de monitorizare si analiza in timp real a audientei web din Romania ce permite compararea performantei a peste 41.000 de site-uri din online-ul romanesc.

WEBECOM este o companie infiintata in 2005 ce furnizeaza solutii profesioniste celor care doresc sa deschida sau sa dezvolte afaceri online la costuri reduse.

Proiectele noastre vin in ajutorul celor care doresc sa deschida sau sa dezvolte afaceri online la costuri reduse.

Solutiile noastre pentru comertul electronic includ realizarea de magazine online, gazduire web specializata, creatie grafica, creatie bannere animate, realizare fotografii de produs, filmare clipuri prezentare produse, servicii de publicitate si consultanta de business/marketing online.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: WEBECOM SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare