Comunicate de Afaceri

Vara rochiile midi elegante de la Zega iti ofera senzualitatea si confortul pe care ti le doresti!

Rochile midi de la Zega se potrivesc cel mai nine doamnelor ce au o silueta frumoasa supla dar asta nu inseamna ca femeile cu o silueta imperfecta nu pot purta astfe; de rochii. Rochiile midii care se termina sub genunchi pot fi imbracate fara nici o problema de catre doamnele cu o silueta nu tocmai ideala.
In ceea ce priveste marimile este binecunoscut faptul ca este greu sa gasiti o marime care sa va vine perfect din toate punctele de vedere, important este sa mergeti la croitor pentru a o modifica pe marimea dvs. In general modificarile la croitor se fac la multe haine nu doar la rochii.
Feminine, fermecatoare, reminescente ale anilor ’50 si ’70, fustele si rochiile midi https://www.zega.ro/femei/rochii_rochii-midi.html au o lungime greu de gestionat. Multe femei traiesc cu senzatia ca le scurteaza picioarele, le fac sa para mai indesate. Asa si este, dar ca intotdeauna exista si cateva modalitati prin care silueta sa isi pastreze proportiile.
Daca esti inalta, lungime rochiei poate fi pana la jumatatea gambei. Daca esti miniona, rochia midi nu ar trebui sa depaseasca genunchii mai mult de o palma.
Daca te intrebi cum sa porti o rochie midi, mai intai de toate, ar putea fi util sa definim ce este de fapt o rochie midi. Din punct de vedere tehnic, “midi” este un termen folosit pentru a desemna orice rochie sau fusta cu un tiv care se opreste la jumatatea distanței dintre genunchi si glezna.
Despre magazinul online Zega
Zega este unul din marile magazine de fashion din Romania, fiind recunoscut pentru calitatea si diversitatea de modele de articole vestimentare adresate femeilor, barbatilor si copiilor. Acesta s-a remarcat de multe ori prin gama de produse mereu improspatata cu ultimele modele in pas cu trendurile actuale.###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Pe Kassa

Comentarii

Cauta

Categorii populare