Comunicate de Afaceri

Vertu Aster, smartphone-ul de lux al celor care respecta calitatea fara cusur!


Vertu Aster este telefonul de lux cu care producatorul britanic se mandreste astazi in Romania. Prototip de ultima generatie, smartphone-ul Vertu Aster a fost dotat cu toate cele necesare pentru a putea tine pasul cu secolul XXI. Prelucrat din titan si cristal de safir, Aster inseamna lux, eleganta si rafinamet!

Cui se adreseaza telefonul Vertu Aster?

In prezent, Vertu Aster pe care il puteti gasi pe http://www.vertu.com.ro/telefon-vertu-aster/ se adreseaza stilul de viata rafinat si prin urmare celor care isi permit sa foloseasa un device definit prin termenul de “bijuterie”. Fiind ultimul model lansat de producatorul britanic Vertu, Aster dispune de o legatura armonioasa intre tehnologia de unica generatie si calitatea fara cusur, iar dumneavoastra il puteti achizitiona fara retineri in momentul in care decideti sa puneti o eticheta sociala a propriei persoane!
Fara doar si poate, Vertu Aster se preteaza celor care dispun de bani si sunt recunoscuti pentru averile pe care le detin in conturi, tocmai de aceea in special starurile si vedetele sunt cele care isi permit un astfel de device. Desi a existat un anumit scepticism in ceea ce priveste sosirea Vertu in Romania, astazi numarul vanzarilor de telefoane de lux a demonstrat faptul ca a fost o alegere inteleapta din partea producatorului britanic.
De asemenea, cei care isi vor cumpara un Vertu Aster vor dispune nu doar de un accesoriu de lux, ci si de un accesoriu performant, intrucat modelul este dotat cu :

• Procesor quad-core
• Spatiu de stocare mare
• Wireless
• Display cu touchscreen
• Serviciu propriu de asistenta tehnica
• Camera foto/video performanta


Despre Vertu

Vertu este producatorul britanic de telefoane mobile de lux care a marcat Romania cu expresia vie a tehnologiei moderne, alaturand acesteia tehnici de design fara cusur! Vertu Romania prezinta clientilor interesati patru colectii de telefoane de lux – Signature Touch, Signature S, Aster si Constellation. De asemenea, pe cei de la Vertu Romania ii puteti gasi la sediul aflat pe str. Putul lui Zamfir, nr. 37, Sector 1 sau la numarul de telefon 0213 123 398!
###
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Iulian

Comentarii

Cauta

Categorii populare