Comunicate de Afaceri

Vrei sa obtii un design modern cu tuburi LED in baia ta?

Iata ce trebuie sa tii despre utilizarea tuburi LED

Aparitia tehnologiei LED a dus la inlocuirea tuburilor fluorescente cu tuburi LED. Varietatea dimensiunilor disponibile (de la 300mm la 1500mm) si variatiile de putere (de la 4W la 25W) il fac potrivit pentru iluminat rezidential, magazine, centre comerciale, hoteluri.

Avantajele tuburi cu LED-uri includ: usor de instalat - nu este nevoie de starter sau de balast - lumina limpede, comparativ cu tuburile fluorescente, poate economisi pana la 40% din curent.

Tubul LED mentine forma clasicului tub neon, dar este mai eficient.Este o solutie ideala pentru cei care doresc sa inlocuiasca vechile T8, T10 sau T12 cu tehnologie eficienta si economica. Tuburile LED sunt mai rezistente decat lampile fluorescente, nu palpaie si nu au probleme de balast, astfel incat va pot ajuta sa reduceti costurile de intretinere.

Va rog sa va amintiti aceste lucruri esentiale in procesul de achizitie!

Sistemul compus din tuburi LED este foarte usor de instalat in orice tip de spatiu. In plus, pot fi instalate pe sisteme vechi existente.

Gama LED Concept AICI https://www.led-concept.ro/tuburi-led
tuburi LED
Tubul LED nu va face zgomot, mai ales ca timpul de incalzire nu trebuie sa atinga cel mai bun nivel de iluminare ca sa functioneze la capacitate maxima. Sistemul de tuburi LED a inlocuit cu succes vechile lumini neon, ceea ce reprezenta pentru multi consumatori multe dureri de cap. Prin urmare, utilizarea unora dintre ele este ideala pentru inlocuirea vechilor lumini de neon si este cea mai buna alegere pentru iluminarea caselor, locurilor comerciale, cladirilor de birouri sau stadioanelor.

Principalul avantaj al tuburilor LED este ca pot economisi bani prin economisirea facturilor la electricitate. Aceasta poate ajunge la 50%. Cine nu vrea sa plateasca jumatate din cost? Profitati de aceste imense avantaje pentru a achizitiona aceste sisteme de iluminat eficiente.

Avantaje cunoscute

In primul rand, trebuie sa mentionam eficienta in termeni de cost. Desi acest tip de material necesita o investitie initiala ridicata (exprimata in pretul initial de achizitie), suma va scadea rapid deoarece produsul are o durata de viata extrem de lunga si asigura un consum extrem de redus in comparatie cu sistemele de iluminat traditionale.

In al doilea rand, relatia dintre aceste tuburi LED si mediu este foarte buna, mai ales ca nu contin substante toxice nocive precum mercur sau plumb. Prin urmare, atunci cand nu vor mai fi utilizate, nu vor provoca poluarea mediului inconjurator, iar atunci cand vor fi utilizate, nu vor emite raze ultraviolete sau infrarosii.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Elena Dobre

Cauta

Categorii populare