Comunicate de Afaceri

WEBECOM si BursaDeReclama.ro: Un parteneriat pentru promovarea gratuita a magazinelor online

Astazi, WEBECOM lanseaza un parteneriat cu BursadeReclama.ro, serviciul de publicitate sustinut de compania TradeAds Interactive.
Prin lansarea acestui parteneriat, toti clientii WEBECOM vor putea beneficia de publicitate gratuita in valoare de 100 de Euro la inregistrarea unui cont de Advertiser in BursaDeReclama.ro

Aceasta oferta vine in ajutorul administratorilor de magazine online care doresc sa descopere noi posibilitati de promovare la costuri reduse in conditii de eficienta maxima. Optiunile de servire si tarifare a publicitatii reprezinta o inovatie pe piata locala de publicitate online.

Bursa de Reclama reprezinta un sistem de publicitate online cu o retea de spatii publicitare implementate in peste 500 de siteuri din Romania. Publicitatea oferita de Bursa de Reclama atinge peste 4.5 milioane de utilizatori unici de pe teritoriul Romaniei.

Aceasta oferta nu implica nici un cost suplimentar din partea dvs, in calitate de administrator de magazin online. Dupa terminarea bugetului promotional veti putea reincarca contul de pe Bursa de Reclama pentru a va putea servi in atingerea obiectivelor comunicationale pe care le stabiliti.

Pentru a intelege mai exact modul in care functioneaza sistemul va invitam sa accesati prezentarea urmatoare.

Pentru a beneficia de aceasta oferta este necesar sa va inregistrati un cont de Advertiser pe www.bursadereclama.ro si apoi sa depuneti o solicitare cu numele contului creat la www.webecom.ro/asistenta

Despre BursaDeReclama.ro

BursaDeReclama este o noutate absoluta pe piata din Romania. Practic, este o platforma online de intermediere intre cei care detin site-uri (developeri sau detinatori de site-uri) si cei care vor foloseasca aceste suporturi in scop publicitar (advertiseri sau agentii). Conceput ca o bursa de publicitate, TradeAds are rolul de a facilita fixarea pretului pe piata publicitatii online strict pe baza cererii si a ofertei.

Misiunea BursaDeReclama.ro este de a crea o piata de publicitate online transparenta si guvernata exclusiv de principiile cererii si ofertei.Obiectivul bursei de reclama este de a asigura tranzactionarea publicitatii online la un pret corect. Prin BursaDeReclama, toti actorii din acest domeniu isi pot maximiza beneficiile. Mai mult, publicitatea online prin bannere devine accesibila oricui – companii mici, site-uri de nisa, agentii de publicitate etc.

Despre WEBECOM

WEBECOM este o companie infiintata in 2005 in scopul furnizarii de solutii dedicate dezvoltarii afacerilor pe internet.
Proiectele noastre vin in ajutorul celor care doresc sa deschida sau sa dezvolte afaceri online la costuri reduse.
Solutiile WEBECOM pentru comertul electronic includ realizarea de magazine online, gazduire web specializata, creatie grafica, creatie bannere animate, realizare fotografii de produs, filmare clipuri prezentare produse, servicii de publicitate si consultanta de business/marketing online.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: WEBECOM SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare