Comunicate de Afaceri

Webinar gratuit - Utilizarea Indicatorilor Cheie de Performanta pentru o Pozitionare Strategica a Departamentului de Resurse Umane

Webinarul va fi sustinut de Cristina Tarata, coordonatorul departamentului de cercetare in cadrul The KPI Institute. In calitate de consultant, Cristina a participat la diferite proiecte de implementare a unui sistem de management al performantei bazat pe Balanced Scorecard la nivel strategic, operational si individual. Totodata, ea s-a ocupat de revizuirea arhitecturii sistemului de management al performantei pentru companii din diferite domenii (financiar, petrochimic, sectorul public, sanatate etc.).
Acest webinar se adreseaza tuturor profesionistilor interesati sa cunoasca cele mai noi progrese in ce priveste utilizarea KPI in resurse umane.

Formarea participantilor presupune actualizarea informatiilor si a competentelor participantilor prin implementarea indicatorilor cheie de performanta in scenariile de management al succesiunii, in scopul monitorizarii performantei si al imbunatatirii calitatii interactiunilor.

Webinarul va trata urmatoarele teme: terminologia utilizata in managementul performantei, Indicatori Cheie de Performanta pentru Resurse, Scorecardul Departamentului de Resurse Umane, Utilizarea unui dashboard pentru luarea decizilor, valoarea adaugata de Indicatorii Cheie de Performanta pentru Departamentul de Resurse Umane.

Participarea este gratuita la acest webinar, iar inscrierile se pot realiza accesand linkul:

https://attendee.gotowebinar.com/register/1446860911594678530

Despre Acumen Integrat
Acumen Integrat a fost fondata in anul 2004, avand ca obiectiv prioritar crearea de solutii in managementul performantei la nivel strategic, operational si individual.
In prezent, Acumen Integrat dezvolta si perfectioneaza in mod constant procesul de organizare al evenimentelor dedicate segmentului business din Romania cu scopul de a oferi solutii practice, obiective si durabile.
Portofoliul de activitati al companiei se remarca prin cei peste 300 de clienti si cele 20 de tipuri de traininguri pe teme legate de managementul performantei, marketing, resurse umane sau logistica.In anul 2015 am integrat in portofoliul programelor oferite 10 cursuri noi de certificare profesionala facilitate de The KPI Institute din Melbourne, Australia.

Pentru inscrieri sau alte informatii suplimentare:
Anca Andries
Coordonator Marketing si Relatii Publice
Email: Anca.Andries@acumen.ro
Telefon: +40 369 426 934
Mobil: +40 746 673 701
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Acumen Integrat

Comentarii

Cauta

Categorii populare