Comunicate de Afaceri

20 de ani de Bucuresti Mall- Vitan, o sansa unica la castig.

Primul centru comercial modern din Romania sarbatoreste 2 decenii de la lansare si a pregatit o campanie aniversara ampla. Centrul comercial ofera sansa de a castiga, in premiera, un automobil Tesla Model 3, dar si mii de vouchere garantate, valabile in peste 70 de magazine si restaurante partenere.

Din 1999 pana astazi, Bucuresti Mall- Vitan a devenit un adevarat reper urban, un punct de intalnire pentru trendsetteri, un loc unde vizitatorii se bucura de  cele mai in noi colectii ale brandurilor internationale, dar si de divertisment pentru intreaga familie, experiente culinare deosebite si servicii convenabile aproape de casa.

Pana pe 23 noiembrie, București Mall Vitan are in derulare o campanie aniversara. Cei care isi fac cumparaturile in centrul comercial pot castiga mii de vouchere garantate, si, prin tragere la sorti, marele premiu: o Tesla Model 3, o masina care imbina futurismul cu sustenabilitatea. Din seria de activitati aniversare pregatite de București Mall-Vitan vor face parte si alte evenimente si surprize toata  luna septembrie.

Poti participa la campanie daca achizitioneazi produse si/sau servicii in valoare de minimum 200 lei, pe un singur bon fiscal pe care il prezinti la Info Desk. Mai multe detalii despre campanie pot fi consultate chiar aici.

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Romania, care in 2019 aniverseaza 20 de ani de la deschidere, timp in care s-a reinventat constant oferind tuturor celor care ii trec pragul oferte avantajoase, branduri internationale, evenimente cool si experiente culinare aparte.

Feeling lucky? Vrem sa il cunoastem pe castigator!

#IloveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare