Comunicate de Afaceri

5 accesorii esentiale pentru orice pasionat de biliard

Pasiunea pentru billiard nu ti-a dat pace si ti-ai cumparat o masa biliard pentru acasa? Inainte de primul joc, ai nevoie sa achizitionezi si cateva accesorii esentiale, precum suporturile pentru tac si bile, husa pentru masa, creta, si altele.

Citeste mai jos pentru mai multe detalii despre aceste accesorii extrem de importante care te vor ajuta sa te bucuri la maxim de noua ta masa de biliard:

1. Creta

Creta pentru tac este unul dintre cele mai importante accesorii pentru orice persoana care vrea sa joace biliard asa cum trebuie. Nu toti jucatorii folosesc creta, dar asta inseamna doar ca nu ii acorda importanta cuvenita. Creta impiedica alunecarea tacului de pe bila, ceea ce ii da un rol foarte important in jocul de biliard. Este recomandat sa ai mai multe bucati de creta la indemana pentru ca jucatorii sa aiba acces usor la ea.

2. Husa

Husa pentru masa de biliard este un alt accesoriu important, deoarece protejeaza fetrul de tot felul de elemente care il pot afecta, stricandu-ti, astfel, jocul: zgarieturi, praf, lumina soarelui, bauturi varsate etc. Pretul huselor variaza in functie de materialul din care sunt confectionate dar, in mod sigur, vei gasi o optiune potrivita pentru tine.

3. Tacuri

Ai la dispozitie doua categorii de tacuri: dintr-o singura bucata sau din doua bucati. Pentru pasionatii de biliard, tacurile din doua bucati sunt mai potrivite, deoarece se pot desface in doua, depozita mai usor, sau chiar deplasate oriunde doresti intr-o husa.
Tacurile dintr-o singura bucata sunt mai populare in salile de biliard sau in baruri, si pot da un aer mai aparte camerei unde ai plasat masa de biliard daca le plasezi pe perete, intr-un suport special.

4. Bilele de biliard

Cel mai cunoscut set de bile de biliard este cel clasic, format din 16 bile. In functie de stilul de biliard pe care il joci, vei gasi pe piata o varietate de seturi in diferite modele si culori. Daca vrei ca jocul sa fie cu adevarat special, poti comanda un set personalizat de bile de biliard.

5. Suporturi pentru tacuri si bile

Suporturile pentru tacuri si bile te vor ajuta cu organizarea acestor accesorii, astfel incat camera ta de biliard sa se asemene cat mai mult uneia special create pentru acest sport. Nu uita sa cumperi si un suport pentru bile, dar ai grija sa se potriveasca cu dimensiunile bilelor. Aceste suporturi se gasesc in diferite forme pentru diferite tipuri de joc. Daca preferi un material mai deosebit, poti alege un suport de lemn in locul unuia din plastic.

Acestea sunt doar cateva dintre accesoriile de baza pentru orice pasionat de biliard. Nu sunt doar importante, ci esentiale, pentru ca fara ele nu te vei putea bucura de joc. Desigur, exista si alte accesorii care iti pot face experienta jocului mai placuta, insa pe acelea le poti achizitiona in timp, pe masura ce iti dezvolti abilitatile si descoperi ce ai nevoie pentru a fi un jucator mai bun.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: LeadMagnet.ro

Comentarii

Cauta

Categorii populare