Comunicate de Afaceri

Afaceri cu locuri de joaca pentru copii

Daca anul 2017 nu ti-a adus afacerea la care ai visat, iata ca si anul acesta exista oportunitati afaceri la cheie astfel incat planul tau sa devina realitate.

            Romania Start-Up Nation dispune in anul 2018 de un buget alocat de 700 milioane lei, credite de angajament. Asta inseamna ca este nevoie de o rectificare bugetara (posibila doar in semestrul al doilea) pentru ca banii sa fie pusi efectiv in buget pentru a fi transferati beneficiarilor.

            Guvernul asigura insa ca vor fi in total 2 miliarde de lei alocati pentru programul din acest an si cate 2 miliarde mai departe, anual, pana in 2020, reprezentand fonduri nerambursabile.

            In programul Start-Up Nation se ofera pana la 200.000 de lei pentru fiecare firma castigatoare. Start-Up Nation poate fi accesat pe intregul teritoriu al Romaniei, atat in mediul urban cat si in mediul rural. La Start-up Nation, selectia se face in primul rand automat, electronic, pe o grila fixa. Nu e o evaluare calitativa, legata de viabilitatea planului de afaceri. Apoi, se face o evaluare administrativa, daca startupurile respecta sau nu conditiile legale minime.

            In Start-Up Nation poti sa primesti si toti banii odata, daca faci cheltuielile imediat. Ai facut achizitii corecte de 200.000 de lei, vine banca, ti le certifica in teren, si statul achita contravaloarea. La Start-Up Nation, banii vin de la bugetul de stat (prin bugetul Ministerului pentru Mediul de Afaceri), se duc la agentiile pentru IMM din subordinea ministerului si apoi la beneficiar, daca e totul in regula. Cei care nu au bani suficienti de acasa sa faca investitiile merg pe credit de la banca si mai dureaza cu aprobarea garantiilor de la Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM si Fondul Roman de Contragarantare. Procedura poate sa dureze. La programul pe 2017 au fost intarzieri si la evaluarea dosarelor la agentiile pentru IMM.

                        Daca iti doresti sa fii pe cont propriu, sa faci o schimbare in viata ta, un loc de joaca pentru copii este un domeniu in care nu vei da gres. Cu putin studiu de piata in domeniul amenajari locuri de joaca inainte de a face acest business si pentru implementarea proiectului poti accesa fonduri neram­bursabile de la stat pentru SRL-D-uri. Poti construi acest spatiu in asa fel incat parintele sa vina cu copilul si sa-l lase la spatiul de joaca, sau poti include in planul tau si o terasa unde parintii pot sta, pot servi o cafea, un suc. Un astfel de proiect are ca scop si crearea de locuri de munca, astfel ca vei necesita de angajat personal calificat care sa se joace si sa intretina copiii, astfel incat parintii sa se poata relaxa.

            Zona in care va fi amplasat locul de joaca est foarte importanta, deoarece trebuie sa fie in apropierea locurilor cu foarte mare circulatie sau a gradinitelor pentru a aduce un volum mai mare de clienti in timpul saptamanii.

            Daca nu dispui de experienta si nici nu ai cunostiinte in acest domeniu poti merge pe varianta mai usaoara si poti achizitiona afaceri la cheie profitabile, gata realizate de la zero, care iti vor usura munca in ceea ce presupune realizarea pas cu pas a unui astfel de proiect. In acest scop, echipa Waterboyz, de care cu siguranta ati auzit, va poate oferi fie aceasta varianta, afacerel acheie, sau va poate oferi toate echipamentele necesare pentru a echipa un loc de joaca de interior, cat si de exterior. Cele peste 20 de proiecte implementate deja la nivel national de catre Waterboyz va ofera garantia ca serviciile lor sunt de calitate si merita sa le solicitati ajutorul.

             

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Seles Online Project SRL

Comentarii

Cauta

Categorii populare