Comunicate de Afaceri

Alegerea costumului de mire, simpla sau grea?


Este adevarat, mireasa are cea mai grea misiune, in conditiile in care toti ochii vor fi atintiti asupra ei. Asta nu inseamna insa ca mirele trebuie sa fie neglijat. Costumul mirelui este si el ectrem de important si trebuie sa se acorde o atentie deosebita modului in care se alege. Conform http://www.filipcezar.com/ro/module/stblog/27_alegerea-costumului-de-mire.html , alegerea costumului trebuie sa respecte cateva reguli esentiale.

Cum trebuie sa alegi costumul de mire?

In primul rand, trebuie sa te hotarasti daca alegi un costum la comanda sau un costum gata facut. Evident, un costum la comanda, precum cele de aici http://www.filipcezar.com/ro/6-costume-la-comanda, poate sa iti ofere ceva mai multe avantaje, deoarece va fi realizat special pentru corpul tau. Si un costum gata facut poate sa fie de buna calitate, atata timp cat alegi cu atentie producatorul.
Indiferent de calitatea costumului, piesele sale trebuie sa respecte cateva reguli.
Sacoul, spre exemplu, trebuie sa fie realizat dintr-un material de buna calitate, trebuie sa aiba maneci mai scurte cu 1 centimetru decat camasa, in asa fel incat sa se vada butonii si trebuie sa aiba o deschidere in spate, care ii confera eleganta. De asemenea,este ideal sa aiba 3 buzunare in partea frontala.
Pantalonii sunt destul de simplu de ales, in conditiile in care trebuie sa fie foarte simpli si sa ofere confort maxim. Atentie insa si la alegerea lor, deoarece trebuie sa cada la fix 1 centimetru deasupra calcaiului.
Criteriul pentru alegerea camasii este confortul. Aceasta trebuie sa fie cat mai confortabila si sa fie realizata dintr-un material cat mai natural.
Elementele care vor face cu adevarat diferenta insa, sunt butonii si cravata. Acestea confera eleganta si vor atrage o parte din priviri si asupra ta.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Texte SEO

Comentarii

Cauta

Categorii populare