Comunicate de Afaceri

Back to office in stil mare cu Bucuresti Mall – Vitan

Pana nu demult faceam slalom printre raioanele cu oferte last minute ale colectiilor de vara. Din pacate perioada concediilor s-a incheiat, dar intoarcerea la birou poate fi putin mai dulce cu o sesiune de shopping pentru noul sezon in Bucuresti Mall – Vitan.  

Specialistii te sfatuiesc sa iei in calcul cateva tips&tricks pentru a pasi in sezonul rece cu mai mult entuziasm.

  • Schimba-ti complet stilul! Noile colectii din mall-ul din Vitan sunt ofertante pentru o schimbare de look. Brandurile favorite te asteapta cu materiale si mix-uri neasteptate. Asa vei stii sigur ca aparitia la birou nu va trece neobservata.
  • Reinnoieste-ti abonamentul la sala! Vara s-a incheiat si de cele mai multe ori neglijam forma fizica in sezonul rece. Sportul este important pentru sanatatea mentala, asadar noi te sfatuim sa treci pe la World Class ( etajul 2 in Bucuresti Mall-Vitan). Alege abonamentul care ti se potriveste si adopta un stil sanatos in toamna asta.
  • Happy Hour la film cu colegii de birou! Hollywood Multiplex a pregatit pentru toamna asta o serie de filme pentru toate gusturile. Mai mult, din 6 septembrie ruleaza mult asteptatul IT ( Chapter 2). Serile out-of-office pot fi distractive alaturi de gasca de la birou si in plus te pot incarca cu energie pentru o noua zi la job.
  • Pauza de pranz la Bucuresti Mall – Vitan! Este important ca in decursul programului de lucru sa iti iei pauze care sa te relaxeze pentru a putea continua. Varietatea de restaurante din shopping mall-ul din Vitan ti-ar putea delecta papilele gustative. In plus, unele restaurante livreaza si la birou! Iata lista cu optiunile culinare

Indiferent de cum alegi sa primesti intoarcerea din vacanta, la Bucuresti Mall – Vitan vei gasi mereu un motiv in plus sa zambesti.

Tu ce faci in toamna asta?

#IloveBucurestiMall

Social Media
Vezi toate articolele autorului: MindShop

Comentarii

Cauta

Categorii populare