Comunicate de Afaceri

Bebe vine acasa? Economisteste bani cumparand doar lucruri cu adevarat utile

Venirea pe lume a unui copil este un mare motiv de bucurie pentru viitorii parinti dar totodata presupune si reorganizarea veniturilor si cheltuielilor, astfel incat, fericita familie sa faca fata tuturor noilor provocari. Interesant este faptul ca uneori, din teama de a nu fi prinsi nepregatiti, parintii tind sa cumpere o multime de lucruri pentru bebe, multe dintre acestea fara a fi cu adevarat necesare.

De ce sa nu te grabesti sa faci prea multe cumparaturi?

Atunci cand bebe vine acasa, veti avea nevoie doar de strictul necesar. La scurt timp, iti vei da seama usor care sunt necesitatile celui mic si ce obiecte trebuie sa ajunga pe lista de cumparaturi. Pana atunci insa, s-ar putea sa faci o multime de achizitii mai mult sau mai putin utile, achizitii care iti pot afecta bugetul fara a avea o utilitate reala.

In al doilea rand, poti face economii semnificative alegand obiecte si lucruri second hand. Poti lua hainute si diferite accesorii de la prieteni - fie cadouri, fie pentru sume mult mai mici comparativ cu cele din magazinele de profil. Multe dintre aceste accesorii sunt folosite pentru perioade scurte de timp motiv pentru care un landou second hand, de exemplu, va avea o calitate la fel de buna ca cea a unui landou nou – mai ales daca parintii au avut grija de obiectele celui mic. Nu uita sa profiti de oferte, reduceri si cadouri.

Asadar, iata ce nu trebuie sa iti lipseasca din casa atunci cand bebe vine acasa:

1. Patut – fie ca bebe va avea sau nu camera lui, fara indoiala ca un loc al lui pentru somnic este o necesitate.
2. Lumina de veghe pentru noapte
3. Lucruri pentru ingrijire corporala: scutece, servetele umede, unguent sau creme pentru iritatie, suzete, biberoane, saltea pentru schimbat scutece
4. Accesorii: carucior, sling sau port-bebe
5. Pentru baita: prosoape moi din bumbac, sapun si sampon speciale pentru pielea bebelusului, ulei de masaj
6. Primele hainute: 6 body-uri, 5 pijamalute, 6-7 perechi de sosete sau botosi cu banda elastica, 2-4 paturele de infasat, 2-3 caciulite, salopeta pentru vremea rece – daca e cazul, paturica pentru carucior

Restul obiectelor vor putea fi cumparate pe parcurs. Mai mult, s-ar putea ca acesta sa fie chiar un motiv de bucurie pentru cei apropiati care isi doresc sa va aduca daruri si ori nu stiu ce sa cumpere- nu trebuie sa te superi daca nu toti cei dragi se pricep la cumparaturi pentru bebelusi – ori ca familia si prietenii isi doresc ca darurilor lor sa va fie cu adevarat utile.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Advanced Ideas

Comentarii

Cauta

Categorii populare