Comunicate de Afaceri

Bonusurile pe care le primesc modelele Enjoy Studios in aceasta toamna

Prin urmare, atunci cand esti in cautarea unui studio de videochat si te pregatesti sa bati palma cu unul anume, ar trebui ca mai intai sa te interesezi despre bonusurile pe care le poti primi. Iar asta deoarece acestea iti pot imbunatati in mod considerabil castigurile.

Iar daca nu vrei sa iti bati capul prea mult atunci cand cauti un studio de videochat cu care sa colaborezi, ci vrei sa il alegi de la bun inceput pe cel mai potrivit, atunci alegerea este simpla: Enjoy Studios.

De ce sa colaborezi cu Enjoy Studios? Ei bine, am avea nevoie de o vesnicie pentru a vorbi despre toate motivele pentru care ar trebui sa faci aceasta alegere, insa bonusurile pe care le poti primi daca vei alege astfel cu siguranta te vor convinge.

Iata care sunt bonusurile pe care le poti primi si tu daca alegi sa colaborezi cu Enjoy Studios toamna aceasta:

100% Bonus de Training

Daca esti la bun inceput in acest domeniu, va trebui sa treci printr-o perioada de training. Aceasta dureaza intre 3 si 14 zile lucratoare, perioada in care vei primi un bonus de 100%. In plus, vei avea posibilitatea de a invata totul despre videochat, pentru a putea concura cu modelele de top, castigand foarte multi bani in acelasi timp.

Bonus de angajare + bonus de vechime

Daca te-ai convins deja ca Enjoy Studios reprezinta cea mai buna alegere pe care o poti face, atunci ai inca un motiv pentru a face acest pas: bonusul de angajare. Este in valoare de 300 USD si sigur te va ajuta sa ai un inceput foarte motivat in acest domeniu.

In plus, cu cat colaborarea va fi mai indelungata, cu atat cresc sansele de a primi mai multe bonusuri. Bonusul de vechime reprezinta un bun exemplu in acest sens.

Bonus de weekend

Sa lucrezi in weekend nu este mereu foarte placut. In schimb, daca exista o motivatie pentru a face acest lucru, asa cum este bonusul de weekend, cu siguranta motivatia va creste. Cui strica niste bani in plus?
Bonusuri de performanta

Esti motivata, asa ca obtii performante remarcabile in fiecare zi? Cu siguranta Enjoy Studios nu va trece cu vederea acest detaliu, ci dimpotriva! Te va rasplati cu un bonus videochat de excelenta, ceea ce te va motiva sa iti continui parcursul extraordinar si sa fii in continuare un model de top.

Alte bonusuri oferite de Enjoy Studios toamna aceasta!

Iar acestea nu sunt singurele bonusuri de care poti beneficia. Procentul primit este cuprins intre 55 si 60% si vei primi totodata un bonus pentru obtinerea permisului de conducere precum si pentru capacitate maxima.
Ai o prietena pe care vrei sa o aduci la Enjoy Studios? Vei primi un bonus de recomandare! Iar in final, primesti un bonus chiar si pentru simplul fapt ca esti frumoasa, in semn de apreciere.

Plata se face la zi, asa ca ai toate motivele pentru a colabora cu acest studio. Multe alte bonusuri te asteapta!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare