Comunicate de Afaceri

BUCHAREST CHALLENGE CUP 2014, una dintre cele mai profesioniste competitii de karate full-contact din Romania, are loc sambata aceasta


Competitia se adreseaza atat copiilor, cat si juniorilor si seniorilor, baieti si fete, si se desfasoara in sistem full-contact, la final fiind acordate certificate de participare, diplome, cupe, medalii si trofee. La categoria seniori, castigatorii locurilor I vor primi, pe langa cupa, medalie si diploma, si un premiu in bani.

BUCHAREST CHALLENGE CUP 2014 nu va reuni doar sportivi de performanta practicanti de kyokushin, ci si personalitatile marcante ale karate-ului romanesc si international. La editia de anul acesta si-au confirmat participarea:
• Shihan Florentin Marinescu - Presedintele Federatiei Romane de Arte Martiale;
• Amatto Zaharia - Presedintele Federatiei Romane de Kempo;
• Ticu Placinta - Presedintele Fundatiei pentru Tineret a Municipiului Bucuresti;
• Dragos Preda - Consilierul Ministrului Tineretului si Sportului, Dna. Gabriela Szabo;
• Ciprian Sora - Campion mondial de box thailandez, vestit luptator din circuitul Local Kombat;
• Sensei Mircea Ungurean - 6 dan Shotokan, unul dintre cei mai renumiti maestri de karate din Romania;
• Ilie Ionescu - unul dintre cei mai vechi practicanti de arte martiale din tara noastra, cel care a introdus, oficial, stilul kyokushin in Romania, in anii ’70;
• Raul Barjuan Barrejo - un important lider al organizatiei spaniole de kyokushin, care vine pentru prima data in Romania, si va arbitra partidele de cadeti, junior si seniori.

Pe langa aceste nume sonore, organizatorii BUCHAREST CHALLENGE CUP 2014 asteapta si prezenta onorabila a dlui. Alin Petrache, Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (C.O.S.R.) si Presedinte de Onoare al clubului BUDO GYM Bucuresti.

Printre sportivii renumiti care vor lupta la BUCHAREST CHALLENGE 2014 se numara: Radu Cristian (campion european de kyokushin al categoriei -90 kg), Catalin Mocanu (vicecampion european si campion national de kyokushin), Razvan Rosu (campion european de kyokushin la cadeti) si Relu Marinescu (medaliat cu bronz la campionatele europene de kyokushin).

Alexandru Filip (multiplu campion national si international de kyokushin, luptator in galele de K1 - Super Kombat, renumit pentru knock-out-urile sale spectaculoase prin lovituri de picior) si Alin Mincu (campion national de kyokushin, care a debutat de curand in galele de K1 - Super Kombat printr-un knock-out spectaculos), vor fi si ei prezenti la editia de anul acesta a Cupei BUCHAREST CHALLENGE, insa doar in calitate de sustinatori, cei doi sportivi fiind in pregatiri pentru Gala Superkombat de la Geneva.

Anul trecut, la prima editie, BUCHAREST CHALLENGE CUP a reunit pe aceeasi suprafata de lupta peste 280 de sportivi din 29 de cluburi din intreaga tara: Bucuresti, Oradea, Tulcea, Galati, Zalau, Piatra Neamt, Sibiu, Cluj, Constanta, Pitesti, Rosiori de Vede, Giurgiu, Ploiesti, Brasov si Jilava, fiind prezenti sportivi din toate organizatiile de kyokushin, dar si din cluburi de ashihara karate si shindokai.

Imagini de la BUCHAREST CHALLENGE CUP 2013 pot fi urmarite pe link-urile:
http://www.youtube.com/watch?v=MX52fVlgZTU
https://www.facebook.com/BudoGymClub/media_set?set=a.524151597668708.1073741847.100002216179552&;type=3

Social Media
Vezi toate articolele autorului: StreetwisePR

Comentarii

Cauta

Categorii populare