Comunicate de Afaceri

Cadoul tau de Craciun de la Card Avantaj Fidelio

Stim cat de lunga este lista de cadouri pentru toti cei dragi tie. Stim si ca, in ciuda tuturor ofertelor si promotiilor cu care toate brandurile te asteapta, cardul tau are de suferit pentru ca “Sunt toate atat de frumoase si nu m-am putut abtine!”, nu-i asa? Meriti si tu, cel care daruieste, un cadou de Craciun! Card Avantaj Fidelio ti-a pregatit cateva surprize de nerefuzat!

In luna cadourilor ai bonus de pana la 400 de lei pentru cumparaturile din Plaza Romania, realizate in perioada 1 – 24 decembrie! Bonusul se acorda in contul de bonus aferent cardului de credit, in functie de valoarea tranzactiilor, astfel:


– Bonus de 200 de lei pentru tranzactiile efectuate in perioada campaniei, a caror valoare cumulata este cuprinsa in intervalul 2000 si 2999 lei;
– Bonus de 300 de lei pentru tranzactiile efectuate in perioada campaniei, a caror valoare cumulata este cuprinsa in intervalul 3000 si 3999 lei;
– Bonus de 400 de lei pentru tranzactiile efectuate in perioada campaniei, a caror valoare cumulata este de minimum 4000 lei.


Vestea buna este ca poti efectua un numar nelimitat de tranzactii in Plaza Romania, in vederea acordarii beneficiului, si se va lua în calcul valoarea totala a tranzactiilor pentru a se indeplini intervalul de sume specificat. CardAvantaj Fidelio, aliatul tau pentru shopping inteligent in Plaza Romania!

Este foarte simplu sa faci shopping si sa primesti bonusul intre 27-28 decembrie, in contul de bonus al cardului, separat de linia de credit. Daca, totusi, ai nevoie de mai multe detalii poti verifica Regulamentul Oficial al Campaniei chiar aici.

Hai la shopping in Plaza Romania!

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Anchor Group

Comentarii

Cauta

Categorii populare