Comunicate de Afaceri

Cafeneaua ANBPR pentru Zona de Centru va reuni bibliotecari din 6 judete

Biblioteca Judeteana Mures va gazdui, in intervalul 14-16 Martie 2011, Cafeneaua regionala a ANBPR, destinata bibliotecarilor din zona centrala a tarii. Desfasurat la initiativa Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania – ANBPR, acest eveniment profesional isi propune cresterea interactiunii dintre membri si conducerile teritoriale ale ale organizatiei.
„La eveniment sunt asteptati sa participe bibliotecari cu diverse specializari din bibliotecile publice, dar si reprezentanti ai managementului ANBPR din judetele Alba, Brasov, Covasna, Harghita, Mures si Sibiu. Aceasta regiune de dezvoltare reprezinta un nucleu dinamic al Asociatiei. Cafeneaua de la Targu-Mures va fi un bun prilej pentru consultari cu colegii nostri, atat pe teme profesionale, cat si pe teme de cultura organizationala, cu accent pe modelele de management la nivel de Filiale”, a declarat Doina Popa, Presedinte al ANBPR.
Pe de alta parte, bibliotecarii din teritoriu, in special presedinti si vicepresedinti de Filiale, precum si membri in Birourile Executive din cele 6 judete, vor aprofunda, intr-o sesiune de training cu durata de doua zile, principalele probleme de management pe care le ridica organizarea regionala a Asociatiei.
„Cafeneaua ANBPR este cadrul in care participantii au ocazia sa discute probleme profesionale, sa isi exprime opiniile si asteptarile in relatia cu Asociatia, sau sa faca propuneri de activitati si modele de lucru. In plus, intr-un mediu destins, ca acela al Cafenelei, membrii nostri pot avea o perceptie nemediata asupra modului in care interactioneaza cu structurile Asociatiei si cu colegii bibliotecari, in sens larg”, a declarat Ioana Crihana, Director Executiv al ANBPR.
Despre ANBPR: Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) este cea mai reprezentativa organizatie profesionala a bibliotecarilor din bibliotecile publice. Ratiunea de a fi a acestei organizatii este aceea de a coagula, intr-o forma de asociere pe plan national, asteptarile, nevoile si interesele celor care, prin profesie, preocupari si atributii sustin profesia de bibliotecar, dezvoltarea biblioteconomiei si a stiintelor informarii si documentarii.

www.anbpr.org.ro

Mai multe informatii:
Andreea Manoli
Asistent Director
ANBPR
tel./fax: 021 411 02 77
email: anbpr_ro@yahoo.com
Social Media
Vezi toate articolele autorului: ANBPR

Comentarii

Cauta

Categorii populare