Comunicate de Afaceri

Cafeneaua profesionala a ANBPR - prilej de interactiune intre membri si birourile executive locale

Dedicata bibliotecarilor din zona de Vest a tarii, aceasta editie a Cafenelei va conecta la dialog membrii ANBPR din judetele Hunedoara, Arad, Timis, Caras-Severin si Mehedinti. Pe agenda intalnirii de la Herculane se vor regasi atat subiecte de cultura organizationala, cat si dezbateri aplicate privind metodologia de lucru la nivel de Filiale.

“Prin metoda Cafenelelor - un format de eveniment foarte indragit de bibliotecari - ANBPR si-a consolidat si rafinat relatia cu structurile sale teritoriale. In mai bine de un an, am fost prezenti cu acest concept de intalnire in cele mai importante centre regionale ale Asociatiei. Cu fiecare sesiune de consultare a membrilor nostri si cu fiecare instruire asociata Cafenelelor, am avut o imagine mai fidela a evolutiei organizatiei, sub toate aspectele ei”, a declarat Doina Popa, Presedinte al ANBPR.

Tot la Herculane, conducerile locale ale Filalelor ANBPR din cele cinci judete vor beneficia de o sesiune de training in management asociativ. Liderii locali ai ANBPR vor afla, astfel, care sunt principalele oportunitati de finantare, care sunt politicile interne la nivel de organizatie, in ce consta oferta educationala a Centrului propriu de Formare Profesional si multe altele.

“Acest tip de instruire urmareste uniformizarea procedurilor de lucru ale Asociatiei la nivel local. Cu aceasta pregatire, liderii bibliotecilor regionale vor putea sa implementeze, unitar, procedurile si metodologiile validate de organizatie in Filialele pe care le coordoneza”, a declarat Ioana Crihana, Director Executiv al ANBPR.
Despre ANBPR: Asociatia Nationala a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania (ANBPR) este cea mai reprezentativa organizatie profesionala a bibliotecarilor din bibliotecile publice. Ratiunea de a fi a acestei organizatii este aceea de a coagula, intr-o forma de asociere pe plan national, asteptarile, nevoile si interesele celor care, prin profesie, preocupari si atributii sustin profesia de bibliotecar, dezvoltarea biblioteconomiei si a stiintelor informarii si documentarii.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: ANBPR

Comentarii

Cauta

Categorii populare