Comunicate de Afaceri

Case de turtă dulce pentru Crăciun 2022 la Disney World și Disneyland Paris: Date și detalii

Casele si exponatele de turta dulce se ridica deja la Walt Disney World pentru Craciunul 2022, cu mai multe exponate nou-noute, care se intorc si care apar pentru prima oara in hotelurile din stațiune si in EPCOT. Acest articol va cuprinde datele de deschidere, detalii si meniurile de mancare si bautura pentru fiecare.

La momentul actual, majoritatea oaspetilor se intreaba cand anume se vor ridica decoratiunile de Craciun la Disney World. Turistii sunt interesati daca hotelurile la care doresc sa se cazeze au pregatit spatiul pentru viitoarea sarbatoare care se apropie. Asadar, pentru cei care doresc o vacanta la Disneyland Paris, aceasta perioada este cea mai placuta cu putinta.

Lobby-ul Disney's Grand Floridian Resort & Spa

Aici se gaseste o casa de turte dulce in toata splendoarea, ce are in componenta zahar si scortisoara, ea fiind pregatita sa intampine toti oaspetii care calca pragul hotelului. Grand Floridian's Gingerbread House a debutat oficial pe 9 noiembrie 2022 (nu a fost oferita o data de incheiere, dar s-a oprit la 1 ianuarie anul acesta, in ultimul sezon de sarbatori).

Disney’s Beach Club Resort

Din 1999, aceasta statiune gazduieste un carusel in marime naturala cu adevarat magic. Acest carusel si caii sai sunt creati cu ciocolata, zahar si fondant, impreuna cu personaje pictate manual si cu sindrila de turta dulce si fulgi de zapada artizanali care decoreaza exponatul. Pentru Craciunul 2022, toti caii sarbatoresc o printesa Disney diferita.

Hanul Disney's BoardWalk Inn

Dincolo de Crescent Lake, la Disney's BoardWalk Inn, expozitia de turta dulce s-a intors pe 17 noiembrie 2022. Aceasta creatie din turta dulce este o versiune miniaturala, comestibila, a noului loc preferat de toata lumea de pe malul marii: BoardWalk Deli!

Disney's Animal Kingdom Lodge

Craciunul din 2022 la Animal Kingdom Lodge continua traditia inceputa anul trecut, cand un pui de girafa în marime naturala si-a făcut o aparitie surpriză si neanunțata la inceputul lunii decembrie la Animal Kingdom Lodge. In acest an, girafei de turta dulce in marime naturala i se va alatura un nou-nascut Baby Zebra, ambele aparand pe 23 noiembrie 2022.

In concluzie, acestea sunt informatiile care trebuie sa fie luate la cunostinta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare