Comunicate de Afaceri

Circuitul Salonul Calului aduna la start in etapa a II-a peste 120 de cai

„Cupa Equestria la disciplina Obstacole a devenit o traditie a clubului nostru, ajungand la a V-a editie consecutiva. Evenimentul a fost primit de fiecare data cu entuziasm de catre sportivi, fapt ce ne-a fost demonstrat prin numarul mare de participanti inscrisi in fiecare an. Si in acest an asteptam un numar important de cai si calareti din intreaga tara, mai ales ca punctajul obtinut in aceasta competitie conteaza si pentru clasamentul final al circuitului Salonul Calului”, a declarat Ozana Moraru, Proprietar al Bazei Hipice Equestria si Presedintele Clubului Equestria.

Cupa Equestria debuteaza miercuri, 13 iunie, cu inscrierea si antrenamentul cailor, insa competitiile propriu-zise incep joi, 14 iunie, atunci cand se va da startul probelor de sarituri peste obstacole. Programul pentru cele patru zile de concurs cuprinde 16 probe adresate cailor si calaretilor de toate nivelurile, cele mai usoare fiind probele pentru categoria Amatori si Debutanti, probele de nivel E si cele de nivel D, pentru copii, acestea avand obstacole ridicate la inlatimi intre 0,80 - 1,10 m. Sportivii si caii experiementati vor participa la probe mai dificile, in cadrul carora obstacolele ajung si la 1,40 m inaltime. Sambata, in cea de-a treia zi de concurs, are loc o proba cu traditie, de nivel B, Trofeul Jockey Club, iar duminica, programul competitiei se incheie cu cea mai dificila proba, de nivel A, intitulata Cupa Equestria. Trofeul Cupa Equestria va fi inmanat sportivului care va cumula cele mai multe puncte din toate probele celor patru zile de competitie, precum si celor situati pe pozitiile a doua si a treia in aceasta clasificare.

Probele din cadrul Cupei Equestria au premii cuprinse intre 2,500 - 8,000 lei, in functie de dificultate, iar valoarea totala a premiilor pentru aceasta competitie este de 45,000 lei.

Urmatoarea etapa a circuitului Salonul Calului are loc in perioada 22 - 25 septembrie, atunci cand se va desfasura Finala evenimentului si vor fi desemnati castigatorii circuitului, in functie de punctajele obtinute in cele trei etape de anul acesta.

Intrarea spectatorilor la eveniment este gratuita.

Sponsorii evenimentului: Clinica Oftalmologica Oculus, Gusto, Jockey Club Roman, CA IMMO
Parteneri: Gealan, UNIQA Asigurari, Help Net
Partenerii media: Auto Motor si Sport, Biz, Beau Monde, Business Woman, Bursa, Casa mea, City Compass, Mami, Radio Romania Actualitati, Ralucalatoreste.ro, Romania Libera, Romania-insider.com, Seven Radio, Senso TV, Sportsbuiess.ro, The Trends, The Art of Living, Turism Club, Tonica TV, TriptoRomania.net, Urbankid.ro.

Despre Equestria:
Clubul Equestria a fost infiintat in anul 2010 de catre Dr. Ozana si Cristian Moraru. Este situat in zona Snagov, sat Tancabesti pe o suprafata de 2,5 hectare din care 1 hectar il reprezinta construcţia clubului la sol. Equestria dispune de terenuri de concurs si manej, padocuri, 86 de boxe pentru cai, manejuri acoperite, tribune pentru 500 de spectatori si detine 76 cai (26 proprii si 50 in pensiune) din cele mai frumoase rase. Clubul permite plimbari in aer liber in imprejurimi si organizeaza permanent lectii de echitatie pentru copii si amatori. Dotarile sunt completate de un hotel, un restaurant cu o capacitate de 50-60 de persoane, doua sali de conferinta, asigurand astfel, conditiile perfecte pentru organizarea evenimenteor corporate (workshop-uri sau teambuilding-uri). Equestria organizeaza competitii regulate de echitatie pentru profesionisti, dar si pentru copii si amatori. Manifestarile deja traditionale includ Cupa Equestria, Marele Premiu al Municipiului Bucuresti, Salonul Calului, Concursul internaţional de sarituri peste obstacole FEI – Longines Grand Prix.

Informatii despre evenimente sunt disponibile la adresa: www.salonul-calului.ro sau www.equestria.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare