Comunicate de Afaceri

Creativitatea in tinutele office

Atat femeile cat si barbati sunt preocupati de aspectul fizic in momentul in care merg la birou. Domeniile de munca sunt destul de diferite, iar in anumite companii, tinutele office sunt obligatorii, mai ales daca avem un contact direct cu clientii firmei respective. Aspectul fizic cantareste destul de mult, de aceea trebuie sa fie cat mai ingrijit, bine ales si potrivit stilului nostru.

Disconfortul creat de asumarea unor tinute care nu ne reprezinta se resimte in activitatea noastra, in mod inconstient, suntem in permanenta preocupati de ce impresie cream, mai ales daca obiectele vestimentare nu ne asigura o stare de siguranta si incredere in sine. Pentru doamne, tinutele pot fi construite din cateva piese de baza pe care le putem combina fara probleme in fiecare zi. Garderoba pentru munca nu trebuie sa fie una foarte mare.

Cu ajutorul accesoriilor, esarfelor sau curelelor putem foarte simplu sa schmbam imaginea hainelor pe care le-am mai purtat, astfel incat sa nu simtim nevoia de a achizitiona in mod constant alte piese vestimentare. In principiu, incaltamintea este la fel de importanta. In momentul in care lucram 8 ore pe zi, comoditatea si posibilitatea de a asorta incaltamintea tuturor tinutelor trebuie sa ne coordoneze in alegerile noastre.

Culorile sunt bazate in primul rand pe preferinte si stil. Cele mai recomandate sunt nuantele calde, precum rose, menta sau caisa, bleumarin, mai putin evidente, care ne ofera o eleganta si un bun gust in fiecare tinuta purtata. Tesaturile trebuie sa fie cat mai usoare si fluide, rezistente intreaga zi. In functie de domeniul in care activam, indiferent de anotimpul de afara, este bine de stiut ca unele piese vestimentare nu se potrivesc la locul de munca, iar blugi scurti, rochiile hippie sau cele foarte colorate nu sunt tocmai o alegere inspirata, fiind mai degraba dedicate iesirilor in oras sau in parc.

O parere din partea unui specialist in momentul in care alegem sa ne cream o garderoba numai pentru locul de munca, este binevenita, mai ales daca ne dorim sa alocam un buget consistent acestui lucru.

Mai multe detalii despre ce tinute aleg doamnele si domnisoarele la locul de munca, puteti gasi aici.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare