Comunicate de Afaceri

Cum poti obtine armonia fetei la care visezi?

Se spune ca defectele oamenilor sunt cele care ii fac unici, dar cu toate acestea, unele defecte sunt motive de complexe si nemultumiri, care pot cauza chiar si probleme cu stima de sine pentru unii dintre ei. 

Cand vine vorba despre estetica fetei, exista anumite reguli care stabilesc proportiile ideale, pe care nu toti le detin, dar defectele care ies cel mai usor in evidenta sunt forma si dimensiunea nasului. Din acest motiv, tot mai multi pacienti aleg operatia de rinoplastie pentru corectarea formei nasului. 

Cum poate ajuta rinoplastia la obtinerea armoniei faciale? 

Chiar si in cazul unei persoane cu proportiile fetei ideale, un nas care este stramb sau disproportional, va afecta armonia faciala a persoanei respective. Drept urmare, prin intermediul operatiei estetice se corecteaza aceste defecte, scotand deci in evidenta frumusetea naturala a pacientului. 

Tocmai de aceea, dupa o astfel de interventie chirurgicale, unele persoane pot parea complet schimbate. Acest lucru se datoreaza faptului ca au fost reechilibrate proportiile fetei, obtinandu-se astfel armonia faciala pe care pacientul si-o dorea. 

In ce consta si cat dureaza operatia de rinoplastie? 

Operatia de rinoplastie este una complexa, care necesita anestezie totala, motiv pentru care poate dura de la 2 pana la 5 ore, in functie de complexitatea fiecarui caz. Exista doua tipuri de operatii de rinoplastie, una inchisa – care consta in efectuarea a 2 incizii in partea inferioara a nasului, prin intermediul carora medicul chirurg are acces la structura nasului – si rinoplastie dechisa, care se realizeaza printr-o incizie la nivelul columelei nazale – zona dintre nari – si decalotarea pielii, pentru o mai buna vizibilitate asupra osului si cartilajului nasului. 

Indiferent de tehnica adoptata, operatia de rinoplastie nu este una dureroasa. In ceea ce priveste recuperarea, desi pacientul poate merge acasa de a doua zi, are nevoie de aproximativ 10 zile pentru a se retrage echimozele si vanataile care apar inevitabil, iar dupa aproximativ 3 luni se retrag si umflaturile. 

Rezultatul final al interventiei de rinoplastie, care va fi si cel definitiv, poate fi insa observat dupa aproximativ 12 luni de la interventie. In toata aceasta perioada, vizitele regulate la medicul chirurg sunt esentiale. 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Vlad Popescu

Comentarii

Cauta

Categorii populare