Comunicate de Afaceri

Cum să alegi canapeaua extensibilă pentru living-ul tău?

Pentru a eficientiza spațiul de care dispui, alege să îți amenajezi living-ul atât în mod estetic, personalizând-l conform propriilor preferințe, cât și în mod practic. Pentru a te bucura de maximum confort și, în același timp, să obții și o serie de beneficii practice, îndreaptă-ți atenția către piesele de mobilier care te ajută să amenajezi un spațiu primitor, confortabil și util.

De ce tot mai multe persoane preferă canapelele extensibile? O piesă de mobilier extrem de practică, canapeaua extensibila este atât de populară deoarece creează și posibilitatea unui nou spațiu de dormit, în cazul în care este necesar, însă totodată nu ocupă extrem de mult spațiu, pentru a crea acel efect neplăcut de aglomerație. Există o gamă foarte variată de canapele extensibile din care puteți să alegeți, singurele variabile specifice de care trebuie să țineți cont fiind forma, dimensiunea, culoarea și materialul preferat.

În general, persoanele care sunt interesate de aceste canapele extensibile iau în considerare, în principal, următorii factori: numărul de locuri în urma extensiei, sistemul de extensie și designul canapelei.

Cum putem să știm care sunt cele mai bune canapele extensibile? Bineînțeles, răspunsul nu este universal valabil, deoarece fiecare spațiu este diferit și fiecare persoană are așteptări diferite privind estetica pieselor de mobilier pe care și le doresc. Cu toate acestea, când vine vorba de aceste canapele extensibile, există o serie de factori critici pe care trebuie să îi luați în calcul atunci când vreți să achiziționați una. În primul rând, aveți grijă să alegeți dimensiunea canapelei în raport cu dimensiunile living-ului și al spațiului pe care vreți să îl alocați! În funcție de formă, analizați modelele existente pe piață și hotărâți care e cel mai potrivit pentru căminul vostru. În funcție de preferințele voastre, puteți să alegeți între canapele extensibile modulare, secționale, rectangulare, canapele extensibile de tip franțuzesc sau englezesc.

De ce alte elemente de design sau construcție trebuie să țineți cont când analizați gama de canapele extensibile? Materialele din care este confecționat cadrul unei canapelei este un element cheie deoarece influențează longevitatea canapelei. Materialele de calitate după care trebuie să vă ghidați în alegere sunt lemnul sau fierul și mai puțin plăcile din pal. Pentru a avea grijă de postura dumneavoastră, aveți grijă la înălțimea spătarului. Deși anumite modele de canapele extensibile cu spătar jos, în stil minimalist, pot părea foarte frumoase, ele influențează negativ postura corpului dumneavoastră și nu sunt la fel de confortabile precum cele cu spătar înalt. Nu în ultimul rând, este bine să știți că gradul de confort pe care îl resimțiti este redat de umplutura pernelor din șezutul și spătarul canapelei. Pentru un plus de stil, alegeți o canapea care să impresioneze prin accente decorative care se potrivesc cu tonalitatea generală a living-ului.

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Emi Emilio

Comentarii

Cauta

Categorii populare