Comunicate de Afaceri

Cum să obțineți cel mai bun preț la orice, de fiecare dată când faceți cumpărături

Nu trebuie să fiți un cumpărător profesionist pentru a economisi bani și a compara prețurile în mod eficient - trebuie doar să folosiți aceste sfaturi și aplicații.

Când vine vorba de a obține o reducere, există un moment optim pentru a cumpăra aproape orice la un preț mai mic, dar uneori nu puteți aștepta o vânzare de sfârșit de sezon sau o promoție de sărbători. Acest lucru nu înseamnă însă că sunteți blocat să plătiți prețul întreg. Există mai multe strategii de cumpărături pe care le puteți folosi în orice moment al anului pentru a obține un preț mai bun.

Urmați acești 5 pași pentru a vă asigura că obțineți cel mai mic preț disponibil la aproape tot ceea ce cumpărați.

  • Examinați prețurile.
  • Să știți unde găsiți coduri reducere.
  • Luați în considerare produsele reconditionate.
  • Urmariti magazinele pe Social Media
  • Cumpărați la mâna a doua.

Examinați prețurile

Cei mai mulți oameni asociază magazinele de tip big-box, precum eMag sau Flanco, cu prețurile mici la majoritatea bunurilor lor, dar această mentalitate de cumpărături se poate întoarce împotriva lor. Deoarece prețurile fluctuează constant la acești comercianți cu amănuntul, trebuie să comparați zilnic ofertele pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun preț.

Compararea prețurilor atât în magazin, cât și online este mult mai ușoară în zilele noastre, datorită diverselor instrumente mobile și online. De exemplu, utilizați site-ul de comparare a prețurilor compari.ro pentru a obține prețuri pentru majoritatea produselor, atât la concurenții din magazinele fizice, cât și la cei online.

Atunci când faceți cumpărături online, descărcați în browser-ul dvs. un instrument de economisire, cum ar fi Pricy, care va va arata în timp real evoluția prețurilor.

Știi unde să găsești coduri reducere

Înainte de a cumpăra ceva, petreceți câteva clipe căutând online cu numele comerciantului și cu termenul "cupon" , "cod reducere" sau “voucher” pentru a vedea dacă apar oferte.

Vei observa ca apar în căutări multe site-uri care centralizează asemenea oferte si reduceri. Multe dintre ele preiau automat aceste oferte nefiind tocmai precise, însă va putem recomanda cu siguranta un asemenea agregator de oferte și coduri de reducere, Crazy-Deals.ro.

Conform celor de la Crazy Deals, cele mai cautare coduri de reducere sunt ale magazinelor FashionDays, Notino, Answear, AboutYou si Flanco.

Luați în considerare produsele reconditionate

Fie că sunteți la cumpărături pentru un nou aparat de bucătărie, o unealtă electrică sau un gadget personal, luați în considerare opțiunile recondiționate pentru a economisi bani fără a sacrifica calitatea.

Asigurați-vă doar că orice produs recondiționat la care vă uitați vine cu o garanție solidă în cazul în care aveți o problemă.

Urmariti magazinele pe Social Media

Social media nu este doar un loc în care puteți împărtăși fotografii și actualizări de stare cu prietenii și familia - este, de asemenea, un loc minunat pentru a vă conecta cu branduri și comercianți cu amănuntul care împărtășesc oferte exclusive și cupoane limitate pentru adepții și fanii lor.

Nu trebuie decât să urmăriți, să dați like sau să vă abonați la magazinele dvs. preferate pe Instagram, Twitter, Facebook și Pinterest pentru a descoperi economii suplimentare.

Cumpărături la mâna a doua

Înainte de a cumpăra ceva nou, efectuați o căutare rapidă online pentru a vedea dacă puteți găsi același articol sau unul similar folosit, astfel încât să plătiți o fracțiune din prețul obișnuit de vânzare cu amănuntul.

Obișnuiți-vă să verificați piețele locale de revânzare, cum ar fi Facebook Marketplace, precum și site-urile de revânzare online, cum ar fi OLX.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Adrian

Cauta

Categorii populare