Comunicate de Afaceri

CURS MANAGER CALITATE ISO 9001:2015

Obiectivul acestui curs este de a forma abilitati si competente pentru planificarea si implementarea unui sistem de management al calitatii in conformitate cu standardele de referinta si a abilitatilor de actiune ca responsabil al acestui sistem. Mai mult decat atat, cursul vizeaza si formarea competentelor de conducere a auditului intern, pentru verificarea functionarii sistemului de management al calitatii si a competentelor de monitorizare a acestuia, dar si la modul in care sistemul de management al calitatii poate fi imbunatatit.
COMPETENTE DOBANDITE: elaborarea politicii in domeniul calitatii, implementarea politicii in domeniul calitatii, organizarea functiei calitatii, implementarea sistemului de management al calitatii,asigurarea si implementarea tehnicilor, metodelor si instrumentelor specifice managementului calitatii, elaborarea si implementarea metodelor de analiza a datelor, monitorizarea efectuarii inspectiilor si incercarilor, educarea, instruirea si motivarea pentru calitate a personalului, imbunatatirea propriei pregatiri profesionale, stabilirea si mentinerea relatiilor cu clientii si furnizorii in scopul asigurarii calitatii, tratarea neconformitatilor si stabilirea actiunilor corective si a actiunilor preventive.
Cursul se desfasoara in decursul a 4 zile cate 8 ore/zi imbinand notiuni teoretice cu cele practice.
Perioada de desfasurare a cursului este: 3, 4, 5, 6 noiembrie 2015, iar pretul acestuia este de 650 lei/participant (+ 70 lei taxa de examinare nu-se aplica TVA) pentru obtinerea certificatului ANC.
Conditiile de participare la curs:
Pentru a putea sustine examenul de absolvire in vederea obtinerii certificatului ANC (fosta CNFPA), este necesara absolvirea studiilor superioare in domeniul economic, tehnic sau echivalent. In plus, cursantul trebuie sa dovedeasca o experienta de lucru in domeniu de minimum 2 ani.
In caz contrar, se poate urma cursul, insa se va primi o diploma de participare din partea Top Quality Management.
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand sectiunea "Inscriere cursuri", prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.
Programul este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA) pentru ocupatia MANAGER AL SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITATII.
Date contact si informatii suplimentare:
Telefon: +4037 134 79 51
Fax: +40 372 250 333
Telefon mobil : 0724 341 894 / 0724 370 347
E-mail : office@cursuriautorizate.ro




Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare