Comunicate de Afaceri

Cursuri acreditate de limba engleza si limba germana pentru incepatori si avansati

Persoanele care se vor inscrie la cursurile de limba engleza si limba germana in luna mai vor beneficia de pretul special de 10 lei/ora didactica si de un curs gratuit in sistem on line.

Oferta cursurilor:
Cursul standard (www.cursuriautorizate.ro) se adreseaza celor care vor sa inceapa studiul limbii germane sau al limbii engleza (modulul Incepatori cu durata de 88 ore), dar si celor care vor sa-si consolideze cunostintele (modulele Mediu si Avansati, cu o durata de 88 ore fiecare).

Persoanele cu un program foarte aglomerat in timpul saptamanii se pot inscrie la cursuri de week-end (www.cursuriautorizate.ro) si pot parcurge cele trei module sambata, cate 4 ore.

In aceasta primavara am pregatit pentru dvs. noi teme pentru cursurile pentru afaceri (www.cursuriautorizate.ro) si cele de conversatie (44 ore). Primul tip de cursuri se adreseaza persoanelor care stapanesc deja limba germana sau limba engleza, dar vor sa se specializeze pe limbajul afacerilor, in timp ce celelalte cursuri reprezinta cea mai buna alegere pentru cei care stiu deja limba germana sau limba engleza, dar au dificultati de structurare a conversatiei.
Toate aceste cursuri urmaresc dezvoltarea celor cinci competente fundamentale in folosirea unei limbi straine: intelegerea limbii vorbite, exprimarea orala, intelegerea limbii scrise, redactarea corecta a unui text scris si interactiunea in conversatie.

Fiecare modul, cu exceptia modulului pentru incepatori, incepe cu un test care permite evaluarea nivelului de cunostinte real al fiecarui cursant si incadrarea acestuia in grupa sau modulul potrivit.

La sfarsitul fiecarui nivel de studiu, in urma examinarii finale, cursantii vor obtine un certificate de absolvire emis de TUV Thuringen e.V. - Germania pentru limba germana si certificate recunoscute de Ministerul Muncii Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei si Cercetarii pentru limba engleza.

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14, langa statia de metrou Costin Georgian.
Inscrierea se face prin completarea unui formular disponibil pe site-ul www.cursuriautorizate.ro. Odata completat, acesta trebuie trimis pe fax la nr. 031/69.00.991 sau prin e-mail la adresa office@cursuriautorizate.ro.

TOP QUALITY MANAGEMENT este furnizor autorizat de programe de formare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001. Compania are un portofoliu de peste 2.000 de clienti reprezentand societati comerciale, administratii publice, institutii de invatamant si de cercetare, ONG-uri si persoane fizice.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri, tel.: 021.340.04.30, 0724.370.347; email: office@topquality.ro sau office@cursuriautorizate.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare