Comunicate de Afaceri

Cursuri de dezvoltare personala prin ARTA TEATRALA

Durata: 6 luni, pret 18-20 Ron/ora
Pret: 18-20 Ron/ora/cursant in functie de cursul ales.

Descriere: Programele isi propun insusirea de catre cursanti a tehnicilor de antrenament ale actorilor pentru a putea deveni vorbitori elocventi, convingatori, calmi, stapani pe propriile obiective prin stabilirea de legaturi emotionale cu audienta, depasind barierele emotionale si eventualele deficiente vocale personale. Ii invitam pe cei mici in lumea copilariei, unde magia si visul imbraca forma realitatii prin transpunerea in spectacol. Este o lume a candorii, unde copiii se pot manifesta liber, demonstrand adultilor ca mai exista iubire, puritate si sublim. Pentru tinerii, aflati in in procesul de maturitate, pregatindu-se spre o noua sarbatoare a varstei lor, care doresc sa intre in lumea teatrului, fantezia isi probeaza ultimul val al iluziei, in formula spectacolului, trecandu-se de la o personalitate contemplativa la o personalitate reflexiva si ideatica. Pentru adulti, rolurile se inverseaza, trecandu-se de la o personalitate reflexiva si ideatica, prin intermediul teatrului, la o personalitate contemplativa si apoi detasata, cucerind un teritoriu ce parea uitat, cu candoarea copilului. Starea de gratie si armonia interioara, sunt doi factori care va vor ajuta sa cresteti spiritual, intr-o tinuta regala.


Tematica generala comuna tuturor programelor care este imbogatita in functie de tipul cursului (vezi www.cursuri-teatru.ro):
• Exercitii si jocuri pregatitoare; improvizatie
• Lucru cu obiectul, cu spatiul, cu partenerul
• Abordarea unor texte specifice
• Educarea intelegerii textului, a afinitatii si empatiei cu acesta
• Identificarea si rezolvarea problemelor de expresivitate (vorbire,dictiune, mimica, limbaj corporal)
• Combinarea elementelor de fond (intelegere, afinitate, empatie) cu cele de forma (vorbire, mimica, miscare); cultivarea expresiei dramatice.
• Lucrari practice: minirecitaluri, monoloage, jocuri de rol.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (maxim 10 participanti) prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand site-ul http://www.cursuri-teatru.ro sectiunea \"Inscriere\", prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@cursuri-teatru.ro sau ofice@cursuriautorizate.ro.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati departamentul CURSURI: tel.: 021/3400430 sau 0724370347/0740055127; Email:office@cursuri-teatru.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare