Comunicate de Afaceri

Daikin incurajeaza inlocuirea vechilor aparate de aer conditionat prin campania Buy Back

Daikin Romania a dat startul programului Buy Back prin care incurajeaza inlocuirea vechilor aparate de aer conditionat cu unele de ultima generatie, din gama Bluevolution, oferind discount-uri de pana la 400 lei. Campania se desfasoara in perioada 25 aprilie - 30 iunie 2018 prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert. Reciclarea aparatelor de aer conditionat colectate in urma campaniei este asigurata de Asociatia Romana pentru Reciclare – RoRec.

„Un aparat de aer conditionat vechi, care nu mai functioneaza la capacitate maxima, devine ineficient energetic si poate avea efecte negative atat asupra celor care il folosesc, cat si asupra mediului inconjurator. Pe langa costurile nejustificate la energie, potentialul de incalzire globala (GWP - Global Warming Potential) al acestor unitati este extrem de ridicat. Scopul programului Daikin Buy Back este de a atrage atentia asupra importantei reciclarii aparatelor vechi si totodata, de a incuraja clientii sa aleaga performanta noilor sisteme Daikin, oferindu-le un discount la inlocuirea aparatului vechi”,a declarat Alina Turcitu, Marketing Coordinator Daikin Romania.

Campania se desfasoara exclusiv prin intermediul partenerilor Daikin Home Comfort Expert pana la data de 30 iunie 2018, iar promotia se aplica la achizitionarea echipamentelor din gama Bluevolution: Ururu Sarara, Stylish, Emura, Perfera, Sensira R32 si Comfora. In functie de modelul ales, clientii beneficiaza de reduceri de pana la 400 lei. Vechile aparate de aer conditionat, indiferent de marca, sunt preluate si reciclate corespunzator de catre partenerii Daikin si operatorii locali parteneri ai Asociatiei RoRec.

De ce Bluevolution? Deoarece sunt cele mai performante unitati Daikin echipate exclusiv cu agentul frigorific R-32, recunoscut pentru potentialul de incalzire globala de trei ori mai mic fata de alti refrigeranti traditionali. In plus, unitatile functioneaza cu 80% energie regenerabila si 20% electricitate, avand cea mai ridicata eficienta de pe piata.

Pe langa preturile preferentiale, cei care se inscriu in campanie beneficiaza de o experienta unica de cumparare si de servicii premium, oferite de expertii Home Comfort Expert.  Acestia asigura un pachet de servicii integrate, care include consiliere, recomandari, solutii personalizate, montaj, service si chiar intretinere.

Conform informatiilor furnizate de Asociatia RoRec, din 1000 kg. de deseuri de aparate de aer conditionat, aproximativ 42% din continut reprezinta metale, 12% sunt fractii bogate in cupru si 11% sunt componente de plastic. Toate acestea trec prin procese de tratare si reciclare, din care rezulta materii prime secundare pentru industrie, cum ar fi cupru, fier sau plastic.

Mai multe informatii despre programul Daikin Buy Back: www.daikin.ro/buyback.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: TailorAd

Comentarii

Cauta

Categorii populare