Comunicate de Afaceri

De ce suntem alegerea perfecta?

Acestea sunt doar cateva personalitati care au avut curajul sa debuteze intr-un domeniu diferit, dar la fel de frumos si special ca oricare alt domeniu. Orice job este o arta in sine, totul depinde de perspectiva si limitarea fiecaruia din viata. Unde exista cerere, trebuie sa existe si oferta.

Una dintre problemele din societatea de astazi este faptul ca educatia ori nu se face sau se face sporadic. Din pacate, subiectele controversate sunt foarte greu de atins deoarece cei care nu au contact cu ele nu le pot percepe la adevarata lor valoare. Un exemplu elocvent este educatia sexuala care, din pacate, este un subiect tabu in societatea de astazi.

Acest lucru are diverse motive care pot incepe de la perioada in care scopul raportului sexual era in genere de reproducere, iar aceste motive pot ajunge pana la cei 50 de ani de comunism din Romania care au izolat sincronizarea mentalitatilor cu Occidentul, iar, din pacate, ele inca sunt pregnante in societatea de astazi. Cu siguranta vina este doar a oamenilor care nu-si pot depasi deprinderile indoctrinate de diverse institutii care au ca scop doar sa-ti spuna cum ar fi bine si corect sa gandesti.

In ceea ce priveste intrebarea care, nu intamplator, este si titlul articolului, se poate raspunde foarte simplu: prin faptul ca noi, oamenii din enjoystudios.ro, nu mai facem parte din aceasta categorie de indivizi plini de stereotipuri si prejudecati. Atat noi, cat si modelele impartasim aceasta conduita. Noi, enjoystudios.ro, incercam sa depasim aceste bariere „sociale” si incercam sa-i invatam si pe altii sa faca acest lucru.

Actorii mentionati la inceput au avut curajul sa-si doreasca mai mult de la viata, au inteles ca nu trebuie sa se lase prada „gandirii comune”, iar acum sunt unii dintre cei mai respectati si bine platiti actori din lume. Videochatul este jobul care implica niste discutii intre modele si membri, iar temele pot fi diverse, de la oameni care au nevoie de cineva caruia sa i se destainuie, pana la oameni care isi doresc putin erotism in viata lor.

Din nou, de ce suntem alegerea perfecta mai exact?

  1. Te poti dezvolta profesional cu enjoystudios.ro

- Timpul mereu a insemnat bani, de aceea, ca model la studioul nostru, vei deveni sofer. Orice studio profesional va plati toate costurile necesare pentru a-ti realiza visul de a conduce.

-  Cursuri gratuite de limba engleza. Limba engleza este „un must” pentru orice tanar, poate fi motivul pentru multe lucruri bune care ti si se pot intampla, de aceea, la enjoystudios.ro vei beneficia de cursuri gratuite de limba engleza.

  1. Ai atatea bonusuri cate poti numara:

- bonus in perioada de training;

- bonus de weekend, noi stim ca weekend-ul este facut sa te distrezi, dar asa cum am mai spus, la enjoystudios.ro munca este distractie, de aceea vei primi bonus daca vei lucra si in weekend;

- daca ai vreo prietena care este angajata la alt studio si o aduci la Enjoy Studios, vei primi un bonus de 500$;

- bonus de vechime;

- daca depasesti pragul de 3500$, comisionul va fi marit pana la 55%;

- daca depasesti pragul de 4000$, comisionul va fi fi marit pana la 60%;

- bonus de angajare.

  1. Toate modelele noastre au diverse beneficii exclusive:

- Enjoy Studios iti ofera posibilitatea de a participa la deplasari nationale, dar mai ales internationale, locuri paradisiace precum Bali, Thailanda sau Mauritius;

- Vouchere speciale de shopping, spa, masaj etc. Tichete cadou prin care iti poti rasfata frumusetea.

  1. Confidentialitate 100%

-Membrii sunt persoane straine, le este interzis accesul persoanelor care locuiesc in Romania si Republica Moldova, de altfel, indiferent daca este strain, orice model poate solicita blocarea oricarui membru din alta tara.

Noi suntem niste oameni deschisi, carora le place sa se respecte si sa traiasca o viata decenta, oricine poate spera la asta, dar nu oricine poate sa le si indeplineasca, de aceea doar cei care au curajul de a iesi din „indoctrinare” pot avea o astfel de viata.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Comentarii

Cauta

Categorii populare