Comunicate de Afaceri

Deratizarea si combaterea daunatorilor intr-un mod profesional

Ce este deratizarea?

Deratizarea reprezinta un complex de masuri aplicate de toti factorii interesati pentru reducerea substantiala a populatiei de rozatoare: soareci, sobolani etc – si mentinerii acestora la un nivel numeric redus. Acestia sunt daunatori periculosi, deoarece transmit boli atat oamenilor cat si animalelor si pot provoca pierderi semnificative. De aceea, deratizarea trebuie sa fie un proces continuu, astfel incat sa se impiedice refacerea populatiilor de rozatoare. Existe firme de deratizare cu acoperire in Bucuresti, cat si la nivel national.

Despre daunatori

Inmultirea necontrolata a soarecilor si sobolanilor este un pericol pentru sanatatea oamenilor si pentru bunurile lor. O femela poate da nastere la 4-16 pui de 6-10 ori pe an. Pentru ca dintii lor incisivi cresc incontinuu, sunt nevoiti sa si-i toceasca rozand permanent si aproape orice. Mai mult, soarecii pot transmite boli precum salmonella, lyme sau virusul Hanta. Aceste particularitati ii fac nedoriti in comunitatile umane sau in zonele agricole.

Combate problema cu ajutorul serviciilor de deratizare

Cand descoperiti semne ale existentei de soareci in casa, trebuie sa luati rapid masuri. Iar pentru ca este periculos sa combateti singuri problema, aplicand metode necorespunzatoare sau folosind substante periculoase pentru sanatatea dumneavoastra si a celor din jur, cel mai bine este sa apelati la profesionisti, adica la exterminatorii de daunatori. Nu ar trebui sa incercati sa combateti singuri problema doar pentru ca ai vazut un singur soarece in casa.

Firmele de deratizare profesioniste de daunatori, vor cauta in intreaga casa pentru a afla de unde intra soarecii. Acest tip de inspectie ar trebui realizata de orice proprietar de casa, indiferent ca a observat sau nu daunatori in locuinta lui. In mod sigur, este mai bine sa previi decat sa tratezi. Dupa ce exterminatorii de soareci au gasit intrarile, ei vor sigila in mod corespunzator aceste gauri, astfel incat soarecii sau nu mai poata intra in casa ta.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Team

Cauta

Categorii populare