Comunicate de Afaceri

Elaborarea unei cereri de finatare pentru proiecte din fonduri UE - curs autorizat pentru ocupatia Manager Proiect

Cursul se adreseaza persoanelor fizice si juridice interesate in accesarea si demararea de proiecte finantate din fonduri europene. Cursantii care vor absolvi acest curs vor avea competenta necesara elaborarii unei cereri de finantare din perspectiva managementului de proiect. Totodata cursantii vor fi informati asupra programelor de finantare prin intermediul FONDURILOR STRUCTURALE care pot duce la dezvolatarea de proiecte in sensul dezvoltarii organizationale.

Autorizare
Cursurile sunt autorizate CNFPA si se vor finaliza cu certificat de absolvire pentru ocupatia Manager proiect (cod COR 241919), recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite. La cerere si contra cost, absolventii pot obtine si certificate de competenta cu recunoastere internationala emise de catre TUV THURINGEN e.V., organism german de certificare sisteme management si personal.

Durata cursului: 24 de ore de predare (8 ore /zi pe parcursul a 3 zile) / Pret: 700 RON

Detalii suplimentare veti obtine accesand site-ul http://www.cursuriautorizate.ro/ - sectiunea curs formare.
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (maximum 12 participanti) prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand site-ul http://www.cursuriautorizate.ro sectiunea \"Inscrie-te acum\", prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri, tel.: 021.340.04.30, 0724.370.347; email: office@topquality.ro sau office@cursuriautorizate.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare