Comunicate de Afaceri

Expozitie de Club si Examen de Selectie pentru Ciobanescul Romanesc Carpatin

Scopul acestei duble manifestari organizate la Motel Gilau este de a promova rasa Ciobanesc Romanesc Carpatin si de a urmari evolutia fizica si comportamentala a noilor exemplare, clasificandu-le in conformitate cu criteriile de selectie stabilite pentru acesta rasa. “Expozitiile si examenele de selectie nationale sunt extrem de importante pentru viitorul rasei Ciobanesc Romanesc Carpatin. Acestea sunt practic punctul de pornire in vederea descoperirii potentialului noilor exemplare, a recunoasterii calitatilor si originii acestora”, afirma Vasile Bodea, Presedintele Carpatin Club Romania. Examenul de selectie implica atat examinarea si masurarea parametrilor morfologici (talie, textura si calitatea parului, pigmentarea ochilor, dantura, musculatura, miscarea, etc) cat si a celor comportamentali, caracterul calm si echilibrat al cainelui fiind un criteriu extrem de important.

Carpatin Club Romania, organism insarcinat cu promovarea si popularizarea rasei Ciobanesc Romanesc Carpatin in tara si peste hotare atrage atentia posesorilor si iubitorilor de caini din aceasta rasa asupra beneficiilor aduse de participarile la expozitii nationale si internationale de profil. “In 2012 Romania va organiza Campionatul European Canin la Bucuresti unde speram ca participarea Ciobanescului Romanesc Carpatin sa se ridice la nivelul asteptarilor noastre, indeplinindu-si astfel inca o data rolul de promotor al imaginii tarii noastre pe plan international. In vederea obtinerii unor rezultate notabile selectarea timpurie a unor exemplare valoroase si antrenarea lor prin participarea la alte manifestari nationale si internationale este imperativa” adauga Vasile Bodea. Expozitiile nationale organizate de asociatiile autorizate indeplinesc exact acest rol de selectie, contabilizare a exemplarelor si introducere in lumea competitiilor canine.

Asociatia Carpatin Club Romania este persoana juridica romana, inregistrata in martie 2007, si membra a Asociatiei Chinologice Romane si a Federatiei Chinologice Internationale.
CARPATIN CLUB ROMANIA are drept scop: selectia, ameliorarea, conservarea, crestere numerica si valorica a rasei Ciobanesc Romanesc Carpatin precum si promovarea si popularizarea acesteia in tara si peste hotare, educarea membrilor sai in spirit etic si sportiv, organizarea de manifestari specifice clubului in vederea popularizarii si promovarii rasei Ciobanesc Romanesc Carpatin, dezvoltarea contactelor si schimburilor de experienta cu alte organizatii similare sau persoane fizice din tara sau din strainatate recunoscute de catre Asociatia Chinologica Romana.

Liana Borz
PR Account Executive
D’Avantage Consult
www.davantage.ro

Social Media
Vezi toate articolele autorului: D'Avantage Consult

Comentarii

Cauta

Categorii populare