Comunicate de Afaceri

Fondul ONG la Galati

Cea de-a 2-a runda de cereri de proiecte a fost lansata in cursul saptamanii trecute si beneficiaza de o alocare financiara orientativa de 2.741.817 EUR.

Obiectivul general al Fondului ONG din cadrul mecanismului SEE este de a consolida societatea civila din Romania prin sprijinirea unor proiecte finantate de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein si Norvegiei, in cinci domenii prioritare: consolidarea democratiei, oportunitati pentru participarea copiilor si tinerilor la viata comunitatii, incluziune sociala si acces la servicii sociale, protectia mediului, conservarea si valorificarea patrimoniului cultural. Prin Fondul ONG, Romania beneficiaza de finantare in valoare de 5 milioane de Euro pentru proiecte derulate de organizatii neguvernamentale in diferite sectoare specifice.

Sesiunea de informare este organizata de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC), in calitate de administrator al Fondului ONG, si partenerii sai, Fondul de Dezvoltare a Euroregiunii Carpatice – FDEC Romania si Fundatia pentru Parteneriat, cu sprijinul Facultatii de Stiinte Economice Galati.

Pentru detalii privind eligibilitatea solicitantilor, a proiectelor, cofinantarea si alocarea bugetara, accesati site-urile www.fdsc.ro, www.repf.ro, www.carpathianfoundation.org; www.norvegia.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Comunicate de Afaceri

Comentarii

Cauta

Categorii populare