Comunicate de Afaceri

Google anunță 7 actualizări de căutare locală

Google a anunțat șapte actualizări legate de căutarea locală în cadrul conferinței sale virtuale anuale Search On.

La conferința anuală Google Search On, compania a anunțat șapte funcții noi și actualizări ale căutării locale.

Aceste actualizări vor îmbunătăți în mod semnificativ modul în care oamenii explorează cartiere, companii și restaurante în Căutarea Google.

Modificările privind căutarea locală care vor fi lansate în curând includ:

  1. Căutați restaurante după fel de mâncare
  2. Descoperiți specialitățile restaurantului
  3. Mai mult suport pentru meniurile digitale
  4. Îmbunătățiri ale Vizualizării live de pe Google Maps
  5. Vederi aeriene ale reperelor celebre
  6. Vedere imersivă
  7. Verificări ale atmosferei de cartier

Citiți toate detaliile despre aceste actualizări în secțiunile de mai jos.

1. Căutați restaurante după fel de mâncare

Google își îmbunătățește capacitățile de căutare în restaurante cu capacitatea de a găsi localuri locale care servesc un anumit fel de mâncare.

Noua experiență de căutare vă va permite să introduceți o interogare precum „găluște de supă lângă mine”, iar Google va returna o listă de restaurante care o oferă.

Puteți deveni și mai specific cu filtrele pentru mâncăruri vegetariene, mâncăruri picante și multe altele.

2. Descoperiți Specialitățile Restaurantului

Restaurantele locale au de obicei o calitate unică pentru care sunt cunoscute prin comunitate.

Identificarea calității într-o căutare pe Google poate fi dificilă, deoarece evaluările cu stele nu spun întreaga poveste.

În curând, Google îi va ajuta pe cei care caută să previzualizeze și să evalueze restaurantele pentru a înțelege mai bine ce le face unice.

Iată un exemplu de înregistrare pentru un restaurant local cu evidențierea „oamenii spun” în partea de sus a ecranului.

3. Mai mult suport pentru meniurile digitale

Google își extinde acoperirea meniurilor digitale în timp ce le îmbunătățește cu imagini bogate și le păstrează actualizate în mod fiabil.

Într-o postare pe blog, Google explică modul în care poate adăuga mai multe meniuri digitale fără nicio muncă suplimentară necesară din partea proprietarilor de restaurante:

„Combinăm informațiile despre meniu oferite de oameni și comercianți și găsite pe site-urile restaurantelor care folosesc standarde deschise pentru partajarea datelor. Pentru a face acest lucru, folosim tehnologii de ultimă generație de înțelegere a imaginii și a limbii, inclusiv modelul nostru unificat multitask.”

Google spune că va prezenta cele mai populare feluri de mâncare și va evoca diferite opțiuni alimentare, inclusiv vegetariene și vegane.

4. Îmbunătățiri pentru vizualizarea live în Google Maps

Google actualizează o funcție pe care a introdus-o acum trei ani, numită Live View, care vă permite să navigați în direcții în timp ce priviți prin vizorul camerei telefonului dvs.

Pe lângă navigarea dintr-un loc în altul, veți putea în curând să căutați lucruri în imediata apropiere.

Google oferă un exemplu de utilizare Live View pentru a găsi un bancomat la câțiva pași de locul în care stă o persoană:

„Să ziceți că vă îndreptați către o piață în aer liber și trebuie să scoateți numerar. Cu căutarea cu Live View, pur și simplu ridicați telefonul pentru a căuta și a vedea instantaneu bancomatele dintr-o zonă. De asemenea, puteți găsi diferite locuri, inclusiv cafenele, magazine alimentare și stații de transport. Vă vom arăta programul de lucru și cât de aglomerat este un loc și puteți atinge orice locație pentru a vedea mai multe detalii, cum ar fi ce servicii oferă frizeria de pe stradă.”

Căutarea cu Live View începe să fie lansat în lunile următoare în Londra, Los Angeles, New York, San Francisco, Paris și Tokyo.

5. Vederi aeriene ale reperelor

Disponibil astăzi, Google oferă peste 250 de vederi aeriene fotorealiste ale reperelor globale.

6. Vedere imersivă

Vizualizarea captivantă vă va permite să treceți dincolo de vederea străzii cu o experiență care vă duce în interiorul clădirilor și al altor unități.

În plus, vizualizarea captivantă vă va arăta cât de aglomerat va fi un loc și cum va fi vremea la o anumită dată și oră.

Vizualizarea imersivă va fi lansată în lunile următoare în Los Angeles, Londra, New York, San Francisco și Tokyo pe Android și iOS.

7. Vibe Check The Neighbourhood

O nouă funcție de „vibe de cartier” din Google Maps vă va oferi o impresie despre un cartier înainte de a vizita.

Google va evidenția ce este nou, care sunt bijuteriile locale și ce merită explorat.

Fotografiile și informațiile utile din comunitatea Google Maps vor apărea pe hartă în timp ce navigați prin cartier.

Google spune că folosește o combinație de inteligență artificială și informații trimise de utilizatori pentru a alimenta funcția de vibrație de vecinătate, care începe să fie lansată la nivel global în lunile următoare pe Android și iOS.

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Angelos Ranger

Comentarii

Cauta

Categorii populare