Comunicate de Afaceri

INCEPE UN CURS INDIVIDUAL DE TRANZACTIONARE CU DOUBLE CASE SI DEVINO TRADER DE SUCCES

Educatia financiara este un domeniu slab dezvoltat in Republica Moldova, cei intr-adevar interesati alegand sa se informeze din numeroasele carti care apar necontenit in librariile din tara. Totusi, informarea despre educatie financiara din carti nu inseamna si aplicarea cunostintelor in realitatea cotidiana. Compania Double Case, partenerul oficial pe teritoriul Moldovei a brokerului international PELLIRON incearca de ani buni sa promoveze si sa instruiasca generatii bine informate si adaptate la modificarile economice curente, precum si sa citeasca si ghideasca tendintele noi.

Compania ofera posibilitatea de a incepe un curs individual de tranzactionare pe piata valutara. Cursul este destinat tuturor care doresc sa dobandeasca rapid aptitudini si cunostinte, prin aplicarea carora poti deveni un trader de succes in timp record.

Cum este organizat cursul?

Programul de instruire este absolut personalizat si se intocmeste conform cerintelor celui care il urmeaza. Astfel, fiecare participant va beneficia de un instructor profesionist, care timp de 2 ore, in fiecare zi, va va invata totul despre tranzactionarea corecta si piata valutara timp de 10 zile.

Cursul este cuprins din doua parti: partea teoretica si partea practica. Partea teoretica va va invata sa cititi trenduri si sa intelegeti legitatile de pe piata Forex. Partea practica oferita de Double Case se va baza pe manevrarea cu un cont activ, tranzactionarea avand loc in timp real, ceea ce va aduce un castig banesc real si va permite ca informatiile cunostintele insusite sa fie testate imediat.

5 motive sa te inscrii la curs:

  • interactiunea cu persoane bine motivate si experimentate din domeniul financiar, la nivel international
  • invatarea celor mai importante lectii pentru afaceri, la capitolul: finante
  • cunoasterea oportunitatilor oferite de catre compania Pelliron si Double Case
  • abordarea individuala a fiecarui participant
  • alegerea propriilor active pentru tranzactionare si obtinerea castigurilor reale.

Programul de instruire va va dezvolta capacitatea de a intelege corect cum functioneaza piata valutara si va reprezenta o baza solida de inceput a carierei dvs. Nu ratati sansa de a va initia in profesia viitorului cu Double Case in Chisinau!

 

 

Social Media
Vezi toate articolele autorului: Double Case

Comentarii

Cauta

Categorii populare