Comunicate de Afaceri

Invitatii superbe de botez oferite de Invitatie-online

Botezul este unul dintre evenimentele cele mai frumoase din viata parintilor, dar si a bebelusilor, un moment despre care acestia isi vor aminti cu multa placere peste zeci de ani chiar, atunci cand cei mici vor deveni adulti.

Organizarea botezului incepe cu o multime de griji, de detalii, de lucruri obositoare chiar, totul trebuie sa fie perfect atunci cand cel mic va fi crestinat. Parintii stiu cel mai bine toate aceste lucruri, asa ca sunt foarte multumiti atunci cand se gaseste cineva care sa le devina partener serios pe acest drum.

Unul dintre acesti parteneri este Invitatie-online.ro, o firma cu o experienta de mai bine de douazeci de ani in domeniul organizarii de nunti si botezuri, companie care lucreaza cu pasiune pentru multumirea totala a clientilor sai.

Cu un nou site, cu un design fresh si simplist, in culori atractive ochiului, fara sa-l agreseze insa, Invitatie-online.ro aduce in fata clientilor sai invitatii de botez ieftine, spectaculoase, elegante, asigurandu-i inca de la inceput ca orice dorinta pe care o au in personalizarea acestora le va fi satisfacuta intocmai, ca nu vor exista greseli, probleme gramaticale sau dezacorduri. Toate modelele din oferta sunt disponibile aici: http://www.invitatie-online.ro/invitatii-botez.html, pe site-ul oficial Invitatie-Online.ro.
Invitatie-online.ro este mandra sa isi arate pasiunea pentru:
• Design;
• Layout-area modelelor;
• Punerea modelelor in aplicare pe suportul de hartie.

O firma cu adevarat prietena, care stie ca un astfel de eveniment este unul costisitor pentru parinti, asa ca sare in ajutorul lor cu invitatii de botez la preturi ieftine.

Modele clasice si elegante, moderne si extravagante de invitatii pentru crestinarea pruncului
Invitatie-online.ro vine in intampinarea dorintelor clientilor sai, parinti entuziasti in organizarea acestui eveniment, cu oferte si cu modele de invitatii de botez online, incercand sa acopere orice gust sau excentricitate.

Dintre modelele asezate frumos pe rafturile virtuale ale magazinului online pot fi amintite urmatoarele:
• Invitatii de botez haioase, dintre care un exemplu in acest sens este cea cu numarul 15105, care cuprinde un bebe pe bancheta din spate a unei masini cu o barza la volan;
• Invitatia pentru crestinarea copilului de tip clasic, in forma de papirus, sau simpla, in culori uni;
• Invitatia pentru botez eleganta, cu chenar albastru sau rosu, in functie de sexul copilului botezat;
• Invitatie de botez cu poza, pe care cu siguranta invitatii la eveniment o vor pastra cu sfintenie in caseta cu amintiri;
• Invitatia cu diferite forme: de buburuza, de pui, de ursulet, de bebe, de scutecel etc.

Invitatii de botez, usor de gasit in mediul online
Orice parinte care isi doreste originalitate, frumusete, eleganta cu ocazia botezului celui mic, trebuie sa se increada in seriozitatea si corectitudinea partenerului sau perfect, anume Invitatie-online. Aceasta firma aduce in fata clientilor sai servicii extrem de utile, datorita carora experienta pe site-ul sau va fi una extrem de placuta:
• Gama variata de invitatii pentru botez;
• Lejeritatea cu care se pot comanda in mediul online;
• Livrarea produselor prin curier rapid, prin Posta Romana sau prin ridicare personala;
• Plata se face integral la livrare pentru invitatiile fara personalizare, iar pentru cele cu personalizare se face cu un avans de 30%;
• Se accepta returnarea produselor care nu sunt personalizate.
Pentru detalii suplimentare, site-ul poate fi contactat la numarul de telefon 0735.088.648 sau prin e-mailul office@invitatie-online.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Ana Maria Raceanu

Comentarii

Cauta

Categorii populare