Comunicate de Afaceri

Jurnalul unui model de videochat sau memoriile unor experiente inedite

Conform studiilor, romancele sunt femei admirate si cautate pentru frumusetea, dezinvoltura si naturaletea afisata. Modelele de videochat din tara noastra primesc aprecierile strainilor si ale romanilor deopotriva si sunt incurajate sa continue in aceasta cariera de atmosfera prietenoasa de lucru, oportunitatile numeroase si castigurile fabuloase.

Cum incepe activitatea intr-un studio de videochat?

Din pagina Jurnal de Best Model a studioului de videochat Best Studios din Bucuresti am aflat cam cum incepe prima zi pentru toate modele. "Cu emotii mari, foarte, foarte mari".

Modelele noastre au relatat ca prima zi este una de cumpana, de neincredere, de experimentare a unei noi aventuri. Insa aceste temeri se risipesc rapid, precum ceata, dupa ce afla care le sunt indatoririle, drepturile, obligatiile si castigurile.

Acest studio isi incurajeaza modelele cu sfaturi practice, dar si cu un mediu perfect optimizat pentru a aduce stare de bine si relaxare. Din spusele modelelor dupa prima zi de lucru, motivatia este mai mare, iar satisfactiea enorma. In cel mai respectabil studio de videochat din Bucuresti, modelele sunt tratate regeste.

"Au acces la sauna, masaj, solar si se bucura de pachete speciale de infrumusetare", spune Maria – managerul de dezvoltare de la Best Studios.

  • Cum trebuie sa fie un model de videochat?

Acesta intrebare am adresat-o modelelor intalnite aici. Acestea au raspuns ca principalele calitati ale modeleleor care doresc sa experimenteze aceasta activitate sunt increderea, naturaletea, spontaneitatea si bucuria de viata.

Multe dintre modele sustin ca aspectul fizic este mai putin important, pentru ca multi dintre cei ce acceseaza paginile de videochat sunt persoane care doresc sa discute liber, sa spuna glume, pareri, opinii fara sa fie judecate sau criticate. Sunt persoane care se tem de repercursiunile si criticile societatii perfecte. Deci in acest job este mai important sa fii libera, spontana, sa iti spui gandurile fara sa fii stanjenit, de asemenea este important si sa te bucuri de viata si sa iti placa ceea ce faci.

  • De ce sa alegi experienta in videochat?

Modelele cu care am discutat au spus ca fara regret ar repeta acea initiativa de a pasi in studioul de videochat Best Studios. Prieteniile legate, modul placut de desfasurare a activitatii, incasarile substantiale si experienta acumulata sunt doar cateva motivele pentru care ele adora sa lucreze la Best Studios. Mediul lor de lucru poate fi vazut si pe pagina de Instagram Best Studios Romania

Acestea sustin ca din studioul de videochat multe modele s-au orientat catre alte activitati in media, modeling si televiziune. Deci aceasta activitate reprezinta si o rampa de lansare, o sansa ce poate aparea o data in viata.Social Media
Vezi toate articolele autorului: Alex Musat

Cauta

Categorii populare