Comunicate de Afaceri

MANAGEMENTUL PROIECTELOR CU APLICABILITATE IN DOMENIUL IT&C - Curs autorizat CNFPA

Durata: 24 ore/Perioada:28-30 iunie 2010
Pret promotional pentru perioada 15 iunie – 15 septembrie: 550 RON (0%TVA)/participant.

Autorizare
Cursurile sunt autorizate CNFPA si se vor finaliza cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului. La absolvire se va elibera ca anexa a certificatului de absolvire si un supliment descriptiv in care sunt prevazute competentele dobandite. La cerere si contra cost, absolventii pot obtine si certificate de competenta cu recunoastere internationala emise de catre TUV THURINGEN e.V., organism german de certificare sisteme management si personal

Grup tinta: Cursul se adreseaza managerilor si persoanelor care doresc sa initieze, implementeze si evalueze proiecte in organizatile din domeniul IT&C in scopul cresterii eficacitatii si eficientei.

Obiective: Stagiul de perfectionare isi propune sa ofere participantilor o intelegere sistemica si practica a managementului proiectelor, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele acestora in domeniu pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.
Cursul are in vedere dobandirea cunostintelor necesare personalului din organizatiile din domeniul IT&C pentru a aplica si implementa proiecte de specialitate.

Principalele tematici abordate vor fi: planificarea proiectului, studiul de fezabilitate, implementarea proiectului, monitorizarea si revizuirea proiectului, evaluarea proiectului, managementul riscului, managementul calitatii in cadrul proiectului, managementul financiar.

Beneficii:
La finalul cursului participantii vor fi in masura sa:
• identifice/dezvolte rolurile, abilitatile/atitudinile necesare unui manager de proiect;
• formuleze un proiect
• conduca implementarea proiectului
• asigure resursele operationale ale proiectului
• respecte prevederile contractuale ale proiectului
• cunoasca atributele mangementului prin proiecte;
• cunoasca toate fazele unui proiect;
• conceapa si sa administreze bugetele proiectelor;
• identifice si sa previna riscurile asociate proiectului;
• gestioneze comunicarea in cadrul proiectului.

Detalii suplimentare veti obtine accesand site-ul http://www.cursuriautorizate.ro/ - sectiunea curs formare.

Inscrierea se face in limita locurilor disponibile (maximum 12 participanti) prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand site-ul http://www.cursuriautorizate.ro sectiunea \"Inscrie-te acum\", prin fax: 0316900991 sau prin e-mail: office@cursuriautorizate.ro.
Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati Departamentul Cursuri, tel.: 021.340.04.30, 0724.370.347; email: office@cursuriautorizate.ro.
Social Media
Vezi toate articolele autorului: Top Quality Management

Comentarii

Cauta

Categorii populare